Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana.

Jak nie przejmowac sie klientami w sklepie?

Polecane posty

Gość Zdesperowana.

Pracuje w malym osiedlowym sklepiku , czasami spotykam sie z chamskim zachowaniem klientow, szczegolnie bab w wieku okolo 40 lat ktore maja duzo kasy, i wydaje im sie ,ze jak pracujesz jako sprzedawca to jestes zerem..

Gość fattalnie
:(

Gość jilui7
tak, my sprzedawcy jesteśmy jak niewolnicy

Uważam ze mimo wszystko powinnaś zachowywać się w stosunku do takich ludzi jak najbardziej profesjonalnie - aż tak że im się głupio zrobi - oni do ciebie po swojemu a ty bądź bardzo miła - na pewno zgłupieją! A myśl sobie co sobie myślisz i zapomnij za chwilę o tym.

tacy ludzie musza sie na czyms wyzc - w pracy ich zwierzchnicy odgrywaja sie na nich to oni chociaz na obsludze sklepowej - takie osoby sa zalosne i nie warto sie nimi przejmowac. jak ktos jest niemily to Ty tez taka badz i juz

prawda jest taka że sprzedawca jest tylko narzędziem do podawania towaru i miłej obsługi i tego nie zmienicie - po to jesteście

Gość fattalnie
beznadziejny zawód wystrzeżać zęby czy ci się to podoba czy nie :(

Gość wloz je razem z innymi
Z usmiechem na twarzy olewacko ich traktowac,a w myslach sobie mowic,,jakas ty jest babo pojebana,albo ;zebys sie tak kurwo polamala po wyjsciu,albo co sobie wymyslisz,to naprawde pomaga.

Gość małakotka
W pełni popieram Lilys. A żaden zawód nie hańbi - tym bardziej, jeżeli jest wykonywany profesjonalnie. Więc powiedzenie "beznadziejny zawód" świadczy tylko o beznadziejności jego autorka (malutkiego w myśleniu)

Gość bezposredni
to kasjerki isą przewaznie wredne nie klienci, ja rozumiem że to nie jest wymarzona praca ale są znacznie gorsze

Aż dziwne że takie paniusie chodzą do małych sklepików. Przecież one to takie ą i ę oraz och i ach! Zapewne trafiły przypadkiem i więcej nie przyjdą. Ja bym potraktowała je z kamienną twarzą. Bez uśmiechu i zbytecznych uprzejmości.

Gość fattalnie
malutki autor z malutkim myśleniem i beznadziejnie zawiedzionym zawodem pozdrawia 🖐️

Najbardziej wredni to są ludzie w hipermarketach. Byłam kasjerką. Wiem jak to jest. Płacą stówami. Niby nie mają drobnycha z kieszeni im się wysypuje. I jeszcze pretensja że ty niemasz drobnych w kasie. Nie wiedzą jakie są zasady w sklepie...

Gość zolta pieta
nic sie nie martw ja jestem kelnerka.Przynies wynies,a oni jeszcze nosem kreca,bo np,sosu za malo.jakby to od kelnerki zalezalo.