Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiiiiciaaa

Mietowe fajki

Polecane posty

Ja otrzymalem informacje z tutejszego odpowiednika ZUS, ze w wieku 67 lat otrzymam - przykladowe wyliczenie - 14 000 koron dunskich emerytury na reke, co przy obecnym kursie da 7588zl ... i jak tu wracac do PL? :o kiiiiciaaa - Ty myslisz o powrocie?

ten zasiłek rodzinny to śmiech na co starcza? a państwo tylko mówi aby się rozmnażać i ten kit wciskany ludziom że studia się liczą bez znajomości to i tak tym papierem można sobie dupę podetrzeć to tylko strata czasu i pieniędzy chyba że porządny kierunek ale nie takie coś jak historyk,politolog itp

powiedz mi do czego?? juz maja problemy z utrzymaiem ludzi a co bedzie pozniej?? nie chce nawet myslec, nie ma sie co dziwic, ze jest tak nisi przyrost naturalny, w Polsce karaja za posiadanie dzieci, tak to wyglada

Myślę że w kraju jest się karanym za dzieci ale też nie wolno tak patrzeć aby to kraj utrzymywał tylko każdy powinien mieć tyle dzieci aby mógł uczciwą pracą je utrzymać je a więc zmniejszyć podatki z pracodawców a z tej obniżki podwyższyć wypłaty a studia hm ja kiedyś sobie przeliczyłem czy to warto i mi wyszło że nie bo za ile lat szkoła się zwróci?

no tak ale jezeli by przeliczyc dzieci na koszt utrzymania to nie oplaci sie miec ani jednego.... praca ok ale pozniej teeeee podatki.........

zasiłek na jedno dziecko wynosi 50zł na dodatek zaczeli kombinowac jakoś że jak ktoś przekracza zarobki około 1400zł to nawet tych 50 zł się nie dostanie a prawda jest taka że te 1400zl to nie są już duże pieniądze jak kiedyś.

kombinują jak mogą by dziurę w budżecie załatać ale nie powinno to odbywać się kosztem zwykłych ludzi nie tędy droga

Gość jaszczupła
Witaj Mr dziku , nie było mnie te kilka dni ani tutaj ani w mieście . Co tam ciekawego się dzieje ?

Do 16 latka nie zapomnij że nasi rodacy jadą tam a wiec są w innych krajach emigrantami a polski nikt nie przyjedzie na emigracje bo po co? chyba że z RPA a wtedy dla nich polska będzie ok krajem a co do pedalstwa w każdym kraju jest tylko bym nie chciał aby była taka wolność jak Holandia-legalizacja narkotyków, tzw eutanazja

Ja też bym właśnie tego nie chciał a z emigrantami to chodziło mi o takich leni co będą tu żyli na socjalu i dzieci płodzili bo dla mnie emigrant który normalnie pracuje to żaden problem

dla mnie też emigrant nie stanowi problemu do puki nie leni się i nie żąda tylko aby dawać mu socjal i nie obniża stawek w polsce robiąc nawet poniżej minimum wykopując przez to polaków przez to tylko że on robi tanio

Gość co jest buziaczki ??
No proszę..wystarczy zę wyszła i jaka inteligiętka;) rozmowa::D:P