Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golab

zdrada!!!!!!!!

Polecane posty

Gość golab
to co pisze grigorij to nie ja. ale i tak nie skorzystam z propozycji

Gość chinota
gołąb to że ty ją kochasz i szanujesz i byś jej nie zdradził to wcale nie oznacza że ona też cię kocha szanuje i nie zdradzi. To że ją nazwałeś szmatą nie usprawiedliwia tego że poszła z innym. Poza tym ty to zrobiłeś w gniewie nie myśląc, a ona z premedytacją poszła z innym. Piszesz że jesteś romantykiem i wierzysz w miłość ale najwyraźniej twoja kobieta tak nie myśli skoro rozważała już powrót do byłego jednego albo drugiego oraz odzywa się po chamsku to romantykiem sorry ale ty jesteś tylko w tym związku, bo ona nie jest romantyczna w ogóle... nie wiem czemu tacy faceci jak ty lecą na takie zdziry...

Gość chinota
ona sobie tylko szukała pretekstu żeby cię zdradzić i to jeszcze na twoich oczach skoro wiesz dokąd poszła i po co !! Chce ci pokazać że cię ma gdzieś i tyle...

Gość golab
ona mysli teraz ze podszywy grigorija to moja sprawa bo "sory" jest napisane przez jedno "r" a ja tak pisze...litosci

Gość a moze powinniscie
to co poznamy sie?

Gość golab
nie mam do tego glowy i nie w tym celu jest ten post. mam nadzieje ze nikogo nie uraze

Gość grigorij
Dobra już nic nie mówie. :]

Gość Instant Magic
Ja też nie wiem skąd Ty się wziołeś! Chłopie daj sobie spokój z Tą panną! Jak do siebie wrócicie to znowu będzie TO SAMO!! Dziewczyna ma 20 lat mentalnie jest w przedszkolu.Jak lubisz cierpieć to bądź z nią dalej ,wierz mi wykręci Ci pare numerów jeszcze! A Ty będziesz cierpiał!

Gość golab
Bardzo tę kobiete kocham calym swoim sercem, swoja dusza i naleze caly do niej :)

Gość chinota
no to weź pod uwagę że ona cię nie kocha w ten sam sposób, bo na to właśnie wygląda...