Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golab

zdrada!!!!!!!!

Polecane posty

Gość golab

Jakis czas temu w przyplywie podczas klutni kiedy nie dala mi dojsc do slowa bo dlugich probach nerwy mi puscily i nazwalem moja kobiete szmata...od razu zaczelem ja przepraszac. od razu zalowalem tego...potem bylo niby ok...wzoraj wynikla sprzeczka o nic...zaczela mnie zagluszac muzyka jak cos chcialem powiedziec. nie sluchala ani slowa. bardzo chamsko sie zachowywala. powiedzialem ze rodzice ja zle wychowali chyba ze tak chamsko sie zachowuje. bylem spokojny i nie unosilem sie. nie bylem zlosliwy i nie powiedzialem (tak sadze) nic zlego na jej rodzicow. na to ona stwierdzila ze pojechalem od najgorszych jej rodzicow a potem poszla. jak sie okazalo poszla mnie zdradzic ze swoim bylym. jestem w rozsypce i nie wiem co robic. co sadzicie o tej calej sytuacji. ona twierdzi ze moje nazwanie ja szmata jest gorsze od zdrady.

Gość onx
chciala to zrobic juz wczesniej. szukala powodu.

Gość Instant Magic
Zdrada nie bierze się z niczego. Zastanów się jak było między wami wcześniej.

Gość golab
wczesniej...hmmm w grudniu powiedziala ze zastanawia sie nad powrotem do swojego bylego (innego nie tego co teraz mnie zdradzila) potem wybrala mnie. ale jak widac to chyba nic dla niej nie znaczylem. a wczesniej bylo ok. ona ma ciezki charakter ale mi nie sprawial on problemu bo na prawde kocham ja calym soba i wogole ciezko mi uwierzyc w to co zrobila. ze taka zrobila sie bezwzgledna. zastanawiam sie gdzie ta osoba ktora pokochalem 1,5 roku temu

Gość całkowicie czarny kot
obstawiam, ze macie po 14/15 lat tak sie zachowujecie - jak gówniarze

Gość golab
ja mam 23 a ona 21...a co w tym gowniarskiego? Ja generalnie nie bylem idealem nie twierdze ze bylem. Ale chciala miec spokojnego faceta ktory da jej uczucie i zaufanie. Dałem jej to wszystko. Jestem spokojny, mozna mi ufac. Nawet po tym jak chciala wrocic w grudniu dio bylkego nawet na sekunde nie pomyslalem o zdradzie a o uleczeniu tego zwiazku. Oddalem tej osobie serce i dusze. Wciaz powtarzala ze nie wytrzymam z nia bo ma ciezki charakter i starala sie mi to udowodnic. Odpychala mnie a ja mimo wszystko wciaz do niej lgnalem tak mi zalezy na niej i tak mocno ja kocham. Taka dostalem nagrode za moje odanie ;/

Gość Instant Magic
Moim zdaniem dla własnego dobra daj sobie z nią spokój ,bo ten związek jest troszkę toksyczny.

Gość golab
Toksyczny w jakim sensie jesli mozesz to rozwinac?

Gość zirytowany babsztyl
przeciez jest szamta, to sie szmaci. Sam ja tak nazwałes, więc o co ci chodzi, koles?

Gość Instant Magic
odpowiem Ci pytaniem a czy czujesz się szczęślwy w tym związku?

Gość golab
o to ze raz to bylo powiedziane w zlosci i nie szczerze. 2 w zyciu jej nie dalem odczuc ze tak o niej sadze, wrecz przeciwnie zawsze robilem dla niej wszystko. to byla wpadka w zlosci. blad ktory popelnilem raz i wiem ze wiecej nie popelnie. nieszczere slowo a zdrada to chyba jednak roznica prawda? nie wazne jak mocne te slowo. poza tym idac dalej to z jej strony padlo setki chu***, kut****, ciot i innyh najgorszych pod moim adresem a mimo to nigdy nawet nie pomyslalem o zdradzie

Gość w takim, że
jesteście tam chyba we czworo? Ty, ona i dwóch byłych, o których cały czas myśli i z jednym juz Cie zdradziła! a związek to tylko DWOJE ludzi. Zostaw ją

Gość golab
w tym sek ze nigdy jej o to nie podejrzewalem...ten byly z ktorym to zrobila teraz czesto do niej przychodzil ja nagabywac a mimo to go splawiala. a teraz...jestem w rozsypce bo na prawde wiazalem z ta osoba plany na przyszlosc

Gość w takim, że
jak nigdy? Przeciez w grudniu powiedziała, że chce wrócic do byłego? Nie dało Ci to do myslenia?

Gość Instant Magic
Weź daj spokoj sobie z nią. Miłość to budowanie czegoś stałego. A tutaj widze dziewczyna niedojrzała psychcznie,strzela frazesami,że szuka stałości a sorry robi Cie w ch...a. Miej swój honor i odejdź od niej. Kobiet jest dużo na świecie- na pewno lepszych:) niż ona.

Gość golab
rogaczem nie rogaczem. mam jednak dusze rozmantyka i nie jestem w stanie ogarnac tego umyslem. jak mozna miec to co sie chce a potem kopnac to. wiem z ta "szmata" solidnie przegialem. wiem i przepraszam ja przy kazdej mozliwej okazji. ale cos takiego? a potem kobiety mowia ze to mezczyzni zdradzaja? ze o nie nie dbamy? a jak wyjasnic to ze oddalem jej serce i dusze i to zrobila? tez nie dbalem? nie umiem sam sobie tego wyjasnic. miotam sie bo te uczucia sa silne we mnie wciaz ;/

Gość Instant Magic
To jeszcze potrwa zanim ona Ci wywietrzeje z głowy. Wierz mi daj sobie z nia spokój. Jak będziesz szukał odpwoiedzi na pytanie why? to nie znajdziesz. najlepiej zerwij z nią kontakt całkowicie.

Gość golab
jak mozna ufac komukolwiek jak nie mozna zaufac ukochanej osobie? czy cos takiego jak milosc i zaufanie to juz przeszlosc? czy ja jestem niedzisiejszym romantykiem wierzacym w idee ktore juz dawno upadly?

Gość Instant Magic
Spotkałeś nie tę dziewczynę co trzeba widocznie. Ciesz się,że poznałeś się na niej teraz a nie np. po ślubie. Wiem to słabe pocieszenie. Wierz mi gdzieś tam jest ktoś dla Ciebie:) i sie nie łam.

Gość grigorij
Źle, że nazwałeś Ją szmatą aczkolwiek nie pomyliłeś się. Nic Ją nie usprawiedliwia.

Gość tjaaa ggg
skad ja to znam,to twoja 1 milosc ? czy jak? ja ak sie zakochalem po raz pierwszy i do dxisiaj mimo ze mam normalna rodzine to nie moge o niej zapomniec,to jest taki synndtrom,masz pecha po prostu,nie zapomnisz o niej nigdy,chociaz szczerze ci tego zycze,kobiety ktore sprawiaja najwiecej bolu jaciezej wyltuja nam z glowy:/ przykre ale prawdziwe

Gość a moze powinniscie
po prostu szczerze porozmawiac? probowales?

Gość grigorij
staralem sie wczoraj przed tym wszystkim ale byla bardzo wulgarna a jak cos chcialem powiedziec zagluszala mnie glosna muzyka

Gość a moze powinniscie
jestem kobieta,przeczytalam wszystkie posty i musze stwierdzic jedno tu nie ma szans na zadne rozmowwy,bo one nic nie wnosza,to piekne widziec tak zakochanego faceta,ale miazdzy mnie ten fakt ze wlasnie tacy fajni faceci zakochuja sie w takich dziwkach a porzadne kobiety placza za jakimis scierwami meskimi,dlaczego nie mozna by tego polaczyc w jedna calosc,dobry z dobra,kiepski z kiepska;) wiem dokladnie co czujesz,dobra rada-daj sobie z nia spokoj,ja wiem ze to nie jest latwe,ale uwierz jest masa kobiet na tym swiecie ,gdzies tam czeka jakas na ciebie,teraz jest rozpacz,czujesz ze zycie ci sie rozwala,ale zobaczysz za kilka tygodni bedzie lepiej,pisz co czujesz,tu na pewno bede zagladala,bo szkoda mi jest takiego facveta jak ty ktory trafil na scierwo a nie kobiete.odzywaj sie!

Gość a moze powinniscie
powiedz prosze ile maszlat?

Gość golab
jesli kolega grigorij sie podszywa pdoe mnie to niech przestanie bo to nie pomaga wcale a wrecz przciwnie.

Gość grigorij
;P hieh

Gość a moze powinniscie
a mialbys ochote poznac 24 letnia dziewczyne;) czuje ze nadajemy na tych samych falach

Gość grigorij
sory ale ten post nie jest w celu znalezienia kobiety. dzieki za mile swlowa ale generalnie serducho mnie teraz solidnie boli ;/