Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co mi jest ? pomóżcie

Polecane posty

nie mam siły teraz iść do przychodni i czekać do wieczora bo ledwo doszlam do domu. byłam u chłopaka parę dni. tam sie kompletnie nie wysypiałam ( nie wiem czy ma to jakieś znaczenie). jak wróciłam wczoraj wieczorem już czułam się źle. byłam osłabiona miałam temperaturę 36 i trzy kreski . dzisiaj rano też czulam się słabo ,ale poszlam na egzamin. rano jak wstałam po prysznicu miałam czerwone plamy na twarzy ( nie z uczulenia tylko jakby takie zarumienienie) ,które zeszły jak otworzyłam okno. poza tym czuje sie bardzo słabo , mam rozszerzone źrenice jakbym się naćpała i mam mrocki przed oczami jak siedzę i wstaje. co mi może być?nie ma mnie kto teraz zbadać , a na pogotowie bez przesady chyba jechać nie będę choć czuje się źle

up

poloz sie, odpocznij wypij herbatke owocowa i wypocznij. Ja bym uwazala z lataniem ze wszystkim do przychodni, bo leki na jedno pomaga a na 10 innych rzeczy szkodzą. Człowiek wele rzeczy sam potrafi zwalczyc tylko wypocznij :)

Gość wloz je razem z innymi
Nastepna madra. A na co bedziesz niby czekac,jesli nie pojedziesz na pogotowie?,mozesz sie zglosic do najblizszego szpitala na izbe przyjec. Z Twoimi dolegliwosciami to juz dubeltowo trzeba koniecznie odwiedzic lekarza.

e no ja nie raz tak miałam i jakoś nie sałam się po pogotowiu.

Gość kika bez bucika
a robilas badanie krwi czy to moze nie czasem mcna niedokrwistosc?

Gość kika bez bucika
ja radze udac sie do lekarza. kazdy taki sam symptom daja rozne choroby.....wiuec nie czekaj tylko ruszaj

nie już dawno nie robilam morfologii . ale odzywiam się dobrze tylko fakt ,że jestem szczupła może nawet za szczupła

Gość wloz je razem z innymi
Byc moze to tylko przemeczenie,ale ani my ani autorka tego wiedziec nie mozemy,sproboj zjesc cos odzywczego,pij sporo wody i zjedz cos slodkiego,jezeli nadal samopoczucie bedzie takie samo to uwazam,ze nie ma na co czekac.

Gość Domminnika
Jeśli jest Ci po prostu 'słabo' to koniecznie zjedz coś porządnego! Niekoniecznie to musi być rozwiązaniem, ale ja miałam takie doświadczenia - często nie czuję głodu, chociaż w żołądku od dawna nic nie miałam, za to czuję jakbym miała zaraz zemdleć, czasem bywam w takim stanie, że boję się np. prowadzić auto (zwłaszcza, że kilka razy zdarzyło mi się zemdleć). To znak, że w moim 'szybkim życiu' zapomniałam o jedzeniu. Jak dostarczę organizmowi energii to przechodzi. Nie wiem, czy Ci to pomoże. Może masz tak chwilowo i rzeczywiście brakuje Ci energii, ale może też to być coś poważniejszego. Poczekaj jeszcze trochę, ale jak domowymi sposobami nie przejdzie, lepiej jedź do lekarza. Powodzenia :)

Gość ejfoewhfowengfljelkge
szkarlatyna

Gość Lady Jey Jey
Może przyczyną jest to, że masz niskie ciśnienie? Przy niskim ciśnieniu człowiek nie czuje się za dobrze, mroczki się zdarzają itd. Zmierz ciśnienie, jak nie masz aparatu to może ktoś ze znajomych i wszystko będzie jasne... Ja podobne objawy miałam po oddaniu krwi, zawsze tak mam kiedy upuszczę sobie pół litra i zawsze wtedy mam niższe ciśnienie niż zwykle...

Gość moniczkab1985
lilka ja tez tak mialam..raz w szpitalu wyladowalam z teperatura 34.1 ale przeszlo po 3 dniach