Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość predator9111

szukam porady w sprawie dziewczyny :)

Polecane posty

Gość predator9111

Witam:) Otóż mam taki problem poznałem bardzo fajną dziewczynę. Jej koleżanka a zarazem moja powiedziała mi żę ta dziewczyna którą poznałem mówiła że bardzo jej się podobam . Więc zacząłem z nią pisać i tu się zaczeły problemy ;/ Piszę z nią na nk mamy różne wspólne tematy i nagle mówi że musi spadać no to się żegnam z nią i widzę że ciągle jest i tu zadanie dla Was :mam się dalej nią interesować czy poprostu olać z góry na dół ?

Gość khollll
a moze poprostu sie nie wylogowala albo cos w tym stylu,wiesz jakie sa komputery...

Gość 987654321...
Nie wiem czy masz olać, ale ona chyba nie ma obowiązku ciągłego pisania z tobą? Więc może pisząc, że musi spadać miała na myśli, że teraz popisze sobie z kimś innym. Zresztą jak masz coś do dziewczyny to się z nią umów, a nie piszesz z nią na jakimś portalu.

Gość predator9111
zapomniałem dodać że spotkałem się z nią kilka razy :) jak znam ją już jakiś miesiąc to ze 4 razy spokojnie się z ni spotkałem .

Gość 987654321...
No to powinieneś się określić. Może ona nie wie o co ci chodzi.

Gość predator9111
no określam sie cały czas :)

Gość 987654321...
Chcesz żeby była twoją dziewczyną? Powiedziałeś jej to? Jeśli tak, a z jej strony jest brak odzewu to olej.

Gość predator9111
powiedzieć nie powiedziałem . ale chcę ją zaprosić na dyskotekę albo coś to zawsze mówi że nie ma czasu i musi spadać.

Gość 987654321...
To znaczy, że nie jest zainteresowana. Nie trać na nią czasu.

Gość wrotkaaaa
tak jasne juz ze odmawia to nie jest zainteresowana... nie prawda, skoro wiesz że jej sie podobasz to znaczy że ona sie po prostu boi się może zwiazku, ona miała kiedys chłopaka ? może się po prostu wacha nie wie czy w lewo czy prawo, najlepiej do niej nie pisz tak z 4 dni,zobaczysz czy sie odezwie, jak tak to znaczy że masz zielone świało jak nie no to ona ma chyba problem:D :)