Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schoko31

RAK-NERKI-SZANSA NA PRZEZYCIE????POMÓŻCIE

Polecane posty

Na wyniku pisze tak II stadium złośliwości Nie wiem czy to coś da,ale lekarz powiedział,że guz nie wydostał się nigdzie był otoczony TORBIELAMI-czy w takim wypadku moja mama jest teraz bezpieczna??? Narazie żyje z jedną nerką bardzo dobrze się czuje Sama już nie wiem PS. nie skłamałam w niczym,bo na początku lekarz powiedział,że guz

Na wyniku pisze tak II stadium złośliwości Nie wiem czy to coś da,ale lekarz powiedział,że guz nie wydostał się nigdzie był otoczony TORBIELAMI-czy w takim wypadku moja mama jest teraz bezpieczna??? Narazie żyje z jedną nerką bardzo dobrze się czuje Sama już nie wiem PS. nie skłamałam w niczym,bo na początku lekarz powiedział,że guz

Mam jeszcze pytanie-czy to oznaczenie złośliwość oznacza śmierć czy można z tego wyjść Proszę o szczere odp. Ile można tak pociągnąć. Moja mama ma usuniętą nerkę czyli tym samym guza już nie ma w sobie jednak boję się o to,żeby te komórki się nie rozsiały to mnie martwi cholernie.Wynik niby zadawalający BEZ PRZERZUTÓW,BEZ NACIEKU BOŻE mam to wszystko rozumieć???:((

Gość eee-r
II stopien to jednak nie I czyli w gorszym momencie wychwycono raka-lepiej jakby to bylo w I stopniu ale skoro w calosci dalo sie usunac wraz z organem to daje dobre rokowania,moj tesc teraz umiera na raka,liczymy sie ze lada dzien odejdzie.. ale u niego jak wykryto to byl mocno zaawansowany ,naciekowy i z przerzutami,najgorsze sa te ktorych nie mozna usunac czyli naciekowe,u twojej mamy usunieto z nerka wiec duza szansa ze przerzutow moze nie miec wiele lat...ale kiedys wroca bo tak ze zlosliwymi jest......wszystko zalezy jaki rodzaj raka bo sa "bardziej zlosliwe i mniej ".....bedzie teraz pod stala kontrola lekarska,beda czeste badania i nerki jak i szukania ewent.przerzutow w odlegle organy,zycze Ci aby ich nigdy nie znaleziono.....niech sie mama cieszy zyciem i nie da sie!!!!!!i radze aby na wlasna reke czytac i szukac info o tym konkretnym rodzaju raka,zeby wiedziec duzo samemu na ile sie da ,zeby wiedziec o co pytac i kiedy pytac,nie ufac slepo lekarzom,miec ograniczone zaufanie,im az tak nie zalezy na pacjencie,nie dac sie splawiac ,pytac i zadac odpowiedzi,jak was wypchaja drzwiami ,wchodzcie "dziurka od klucza",,,,no juz z wlasnego doswaidczenia! POWODZENIA!!!

Właśnie czas pokaże co,gdzie, kiedy i jak???? Póki co trzeba cieszyć się tym co jest :):) i tak też robimy Bardzo się cieszę,że są takie osoby, którymi można szczerze porozmawiać. Co do metod niekonwencjonalnych czy rzeczywiście działają??? Hmmm..... Warto by się zastanowić

Właśnie czas pokaże co,gdzie, kiedy i jak???? Póki co trzeba cieszyć się tym co jest :):) i tak też robimy Bardzo się cieszę,że są takie osoby, którymi można szczerze porozmawiać. Co do metod niekonwencjonalnych czy rzeczywiście działają??? Hmmm..... Warto by się zastanowić

Gość przykre co piszeszbede trzy

Gość przykre co piszesz
bede trzymala kciuki na powodzenie tej operacji i mam nadzieje, ze Twoj aMama szybko wroci do zdrowia

" [zgłoś do usunięcia] schoko31 Właśnie czas pokaże co,gdzie, kiedy i jak???? Póki co trzeba cieszyć się tym co jest i tak też robimy Bardzo się cieszę,że są takie osoby, którymi można szczerze porozmawiać. Co do metod niekonwencjonalnych czy rzeczywiście działają??? Hmmm..... Warto by się zastanowić" Wygląda na to że prawie wszystkie cop znam działają:classic_cool:.a to ze chociaż jedna działa jest niemal pewne:classic_cool:.Polecam zastosować chociaż te najtańsze;).Mogę podać-z tym że cześć jest typowo lecznicza a inne nie wiem czy nadają się do leczenia ale pisali że nadają się do zapobiegania:P.

Gość a do wyleczenia twojej
a do wyleczenia twojej głupoty Klaun nie wystarczy głodówka, do tego musisz pieprznąć z całej siły łbem o twarde podłoże! Powtarzać do skutku, choć wyleczenie u ciebie z głupoty raczej niemożliwe

Gość oliwia851
Witam! Dla wszystkich którzy potrzebują leku Votrient 400mg!!!!!!!!!!! Posiadam całe opakowanie tego leku potrzebnego do chemii niestandardowej.Lek jest nowo zapakowany, zakupiony w aptece w Bydgoszczy niestety, osoba która miała ją stosować zdążyła zużyć niecałe jedno opakowanie.Ponieważ zakupiliśmy dwa opakowania a apteka nie przyjmuje zwrotów , postanowiliśmy zgłosić ten lek na forum gdyż wiemy jak drogi jest ten lek i trudny do zdobycia. Cena za jaka sprzedamy ten lek to 3 tysiące złotych, o połowę taniej niż w aptece. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt mailowy:michalinda1@onet.pl Życzę wszystkim zdrowia i nie poddawajcie się , walczcie do końca!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taki tekst znalazłam, może wzmocni to niektórych: Nadzieja Witam Cię Jezu w żłóbku położony. Stoję przed Tobą ja nędzny grzesznik z pustymi rękoma , z sercem wypełnionym strachem bez prezentu , choć to są Twoje urodziny. Nie mam co Ci dać, jestem nędzarzem, czasem walczącym o przetrwanie kolejnego dnia. Jezu chciałabym tak wiele,a tak niewiele umiem , ciągle upadam , potykam się, błądzę. Stoję i pytam Panie dlaczego w tej grocie stajennej, co byś chciał ode mnie? Odpowiadasz:" Ja nie przyszedłem do bogatych i możnych, przyszedłem do biednych i słabych. Zobacz mogłem urodzić się w pałacu, mieć wszystko czego zapragnę, wszystkie bogactwa świata, służących na swoje rozkazy, mógłbym być politykiem piastującym najwyższe urzędy , a ale wtedy nie byłbym twoim Bogiem, a Ja tak bardzo pragnę Nim być dla ciebie. Widzisz gdybym był w pałacu , ty nie miała byś prawa wejścia do niego, straże wpuszczały by tylko elegancko ubranych ( w stroje wieczorowe nawiązując do naszych czasów), dlatego urodziłem się w stajennej grocie, bo cię kocham i chcę ,żebyś ty też mogła mnie przywitać .Wiedz ,że jesteś tu mile widzianym, oczekiwanym ,i upragnionym gościem , a nie intruzem niepokojącym straż pałacową. Twierdzisz ,że nic nie możesz mi dać.... to nieprawda nie wypuściłem cię w świat gołą. Popatrz masz zdrowe ręce gotowe do pracy, serce ,które sam stworzyłem ,które uczyłem i nadal będę uczył kochać, masz sprawne nogi, żeby pielgrzymować po tym świecie, dałem ci rozum,żebyś mogła służyć radą i pomocą innym , dałem ci oczy i uszy, byś nie była głucha i ślepa na wołanie o pomoc, dałem ci usta i głos, byś umiała pocieszać strapionych, wzywać pomoc , krzyczeć o nią gdy twojemu bliźniemu dzieje się , dałem ci wolę ,żebyś zawsze była gotowa do służby bliźniemu. I co nadal twierdzisz ,że nic nie możesz mi dać? Ja nie chcę bogactw chcę ciebie. Daj mi wszystkie twoje smutki i radości, słabości, grzechy. Chcę wszystkiego czego doświadczysz. Daj mi swój ból, ja cię wzmocnię. Daj mi swoje łzy , Ja cię pocieszę. Chcę twoich słabości, bo będę cię wspierał. Nie bój się ilekroć upadniesz, tylekroć Ja cię podniosę. Nie bój się pielgrzymować , Ja będę cię prowadził, a jak się zgubisz będę cię szukał tak długo aż cię znajdę. Wiedz ,że Ja jestem Miłością" Wiem Panie , a kim ja mam być? " Ty, ... ty moje dziecko bądź Nadzieją i daj ją ludziom . Zobacz ludzie potrzebują nadziei, więc idź i powiedz im ,że Ja ich wciąż kocham" Dziękuję Panie, że pomogłeś mi pisać. A POZA TYM TO NAJLEPIEJ ZAPOBIEGAĆ I WCZEŚNIE WYKRYWAĆ, JEST NOWA METODA WYKRYWANIA RAKA: http://tojefura.com

Gość dsdsdsdsdsd
uwazajcie ten wyzej i ta strona to oszust, nie wysylajcie smsow

Gość anika38
kochani! u mojej 35 letniej najukochanszej siostry w grudniu zeszlego roku zdiagnozowano : miesak jasnokomorkowy nerki! od razu wycieto cala nerke z wielkim guzem :( teraz siostra ma badania co pol roku ale czujemy tak ogromny strach ze tego nie da sie opisac! moze ktos cos wiecej wie na ten temat lekarz mowi ze w tej chwili jest zdrowa i powinna byc optymistycznie nastawiona ale ja tak sie boje o nia bo to nie pierwszy rak u nas w rodzinie!

Gość gość
Nie pisać do tej spamerki A. Krawczyk! Wystarczy wrzucić ten mail w google, zeby zobaczyć, że ona szuka naiwnych. Podacie swój mail i będziecie dostawać tonę spamu. Za darmo. O, jak tu:www.forumneurologiczne.pl/forum/rt ,33,102,27918,620,742426,polineuropatia-czuciowo-ruchowa " 02.07.2013 13:02 Mam wrażenie, że ktoś chce żerować i zarabiać na ludzkim cierpieniu. Mam tu na myśli rzekomą książkę o polineuropatii od XXXXXXX@annakrawczyk.p l Napisałam i dostałam tylko jakieś reklamy, czegoś co kosztuje prawie 100 zł. Uważajcie, przykre, ale prawdziwe"

Gość gość
Sorafenib dla potrzebujacych moge przywiezc z Indii juz w listopadzie 2014 radazivkovic@wp.pl tel 501804777

Gość gość
Oddam osobie chorej /12 tabletek/ - tyle zostało leku Votrient 400mg

Witam! Minęło sporo czasu od ostatnich wypowiedzi na ten temat, więc teraz ja powtórzę pytanie: Czy guz nerki to wyrok? U mojej Mamy wykryto guza wielkości 45mm "w górnym biegunie zmiana lita 45mm ze zwapnieniem wewnątrz + torbiel korowa 8 mm- prawa nerka" Jakie są szanse, że Mama po wycięciu nerki będzie zdrowa i będzie cieszyła się długim życiem? :(

Czy ktoś poleci jakiegoś dobrego specjalistę zajmującego się guzami nerek w okolicy Zielonej Góry, Wrocławia?

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.instytuthipertermii.pl www.facebook.com/instytuthipertermii

Gość Beata Piechowiak
Mam na zbyciu po cenie zakupu Sorafenib 200mg 120 tabletek (odpowiednik Naxavar) na raka nerki i watroby. Mam na zbyciu ilosc na co najmniej 6 miesiecy sprowadzany bezposrednio od producenta. Kontakt: Beata Piechowiak kom: 797376185 email: beapiechowiak@gmail.com

Gość gość
odkupię lek VOTRIENT .pilne tel.793686713

Gość Chory rak nerki
Witam, sprzedam lek votrient

Gość Chory rak nerki
Kontakt dragongun27@interia.pl, chodzi o sprzedarz leku votrient,

Gość gość
okolice Warszawy lewobrzeżnej jest ktoś kto w sprawie nerek ma spore doświadczenie ale to musi potrwać i wyciąga nawet z dializ