Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klid99d9fdfd

SKRESLAJA MNIE Z LISTY STUDENTOW TYLKO DLATEGO ZE SIE NIE OBRONILAM W TERMINIE..

Polecane posty

Gość klid99d9fdfd

kurcze nie minal rok jeszcze ale mi sie skonczyly juz przedluzenia dwa co bralam na 3 miesiace kazde...i nie zdaze oddac pracy w terminie kiedy konczy sie to ostatnie przedluzenie..:( i oni skresla mnie z listy studentow...buuu...co robic...>?u was tez tak jest na uczelni ?

Gość nie przejmuj się
Co z tego, że cię skreślą? Zawsze możesz się reaktywować i się obronić.

Gość niestety to mozliwe
wez sie za siebie i napisz, mnie wizja powtorki semestru (calego, nie tylko seminarium) wraz z roznicami programowymi skutecznie zmobilizowala do dokonczenia licencjata, tak mnie postraszyli, ze magistra oddalam juz w pierwszym terminie :)

jak się skreślą to zapłacisz parę stów i wpiszą cię z powrotem i znów będziesz miała rok na napisanie- przynajmniej tak było na mojej uczelni

Gość lulululu
Tez mnie skreślili - nic się nie bój, jak już napiszesz prace(tylko pewnie bedziesz musiała wziąć nowy temat i pisac od nowa), to idziesz do dziekanaty, mówisz, że chcesz sie reaktywować, pisze się krótkie podanie, dziekan podpisuje i git, załatwione. Ani grosza nie musiałam za to płacić, to sie może teraz zmieniło, ale nie bój zaby, myslę, ze jakies 10% studentów przezyło reaktywację :)

Ja mam obronę dopiero za rok, ale czy mogę się spytać, dlaczego nie zdążysz? Co jest tego przyczyną?

Gość szybko napisac prace
i oddac

Gość klid99d9fdfd
ALE JAK MNIE SKRESLA TO POTEM W DYPLOMIE BEDZIE INFORMACJA ZE MNIE SKRESLILI I DO DOMU PISMO PRZYJDZIE TEZ ..I NIE BEDE MIALA JUZ SZANSY NA PIATKE JAK MNIE SKRESLA..BUUUU

Gość szybko napisac prace
nie mozesz napisac pracy w terminie, przedluzasz dwa razy, a marzysz o piątce dobre

Gość lulululu
Ja w dyplomie nie mam zadnej informacji - ani w indeksie.

Gość dooo klid99d9fdfd
piatki szans nie masz dostac juz bo nie w terminie sie bedziesz bronic

Usiądź i pisz. Kolejna osoba, co robi wszystko inne, niż to, co powinna. Jakbym kumpla widziała, maniak rycerstwa, pracuje w samorządzie uczelnianym, w kole naukowym, a bronić to się chyba we wrześniu będzie, bo do lipca nie zdąży. Weź wyznacz sobie jakieś priorytety i za to się pierwsze bierz.

Gość wina za lenistwo

Gość klid99d9fdfd
bylam chora ciezko ..nie moglam pisac..:(