Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanta.

WYdzielina z sutka

Polecane posty

Gość Fanta.

Hej, słuchajcie mam problem. Dwa dni temu po naciśnięciu przypadkowo sutka polecialy mi moze z 3 kropelki przezroczystej wydzieliny. Dzisiaj natomiast jest ona podobna do .. oleju ? Hm . Chwile pozniej jednak lecało mi juz koloru żółtego ( tego oleju) i bialego ... Co to moze bbyć? Dodam ze nie zazywam zadnych leków. Za 7-8 dni powinnam mieć okres... Bardzo proszę o odpowiedz. :(

Gość Fanta.
Nie .

Gość Fanta.
leci mi to sporadycznie, przy nacisnieciu, w dodatku czesciej to przezroczyste ... niby zolte..

Gość to mogą być zaburzenia
hormonalne ale też bagatelizować nie można.Wizyta u ginekologa konieczna.

Gość Fanta.
ale ciązy obawiać sie nie powinnam ? wspolzylam dwa tygodnie temu w piątek (11.06). a ostatnią miesiączke miałam 29 maja.

Gość Fanta.
oczyiście zabezpieczamy sie i nie bylo zadnego wypadku.

mi taka żółto biaława wydzielina leciała i uważałam że to nic istotnego aż kilka dni pózniej okazało się że jestem w 8 tygodniu ciąży :)

Gość Fanta.
bez zadnych objaw ? ...

ja żadnych innych objawów nie miałam , okres normalny dopiero ten drugi okres który trwał 3 godz. dał mi8 do myslenia i zrobiłam test...

Gość Fanta.
teraz sie już boje. bo ale ja raczej nie jestem w ciązy. zobaczymy. okres bd miec niedlugo.

Gość Fanta.
a ile mialas lat ?

Gość Fanta.
ale .. Tobie z obu ? czy z jednego ? bo mi tylko z lewego ..i tylko gdy nacisne.

Gość Fanta.
oczywiscie. ale ciąże wykluczam : )

Gość ja tezzzzz
Fanta nie panikuj. Ja juz kilka miesiecy temu zauwazylam ze po nacisnieciu tez lewego sutka wydostaje sie jakas wydzielina, taka klejaca, u mnie ciemniejszego koloru. Czytalam gdzies ze to od zaburzen hormonalnych moze byc, pewnie trzeba by bylo u gina sprawdzic, ale cos sie jeszcze nie wybralam :P a w ciazy tez nie jestem tak przy okazji :)

Gość Fanta.
xd niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi ;D hehe . dziękiii !! nawet nie wiesz jak dobrze bylo przeczytać taki wpis :DD ;**

Gość Fanta.
a propo . dalej Ci leci ?

Gość zbadaj sie koniecznie
tzw mlekotok jest jednym z objawow hiperprolaktynemii czyli jak Ci juz wyzej pisano ze zwiazany jest z nieprawidlowa gospodarka hormonalna organizmi powinnas isc w wolnej chwili do ginekologa - endokrynologa i zbadac poziom prolaktyny

ja miałam 21 lat z oby dwóch podobno tak jest gdy organizm przygotowuje się do karmienia piersią . Ale może są też i inne przyczyny nie koniecznie ciąża :) a tak na marginesie mój syn 12 lipca skończy cztery lata

Gość Fanta.
Pójdę niedługo do lekarza, jak skończe lata. Będę pewna, chociaż zapewne to te zaburzenia, gdyż o ciązy mowy raczej nie ma . Nie bede wpadać w panikę. Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

wiesz co ja tak miałam!!! koniecznie zrób sobie poziom prolaktyny, usg piersi i ta wydzieline najlepiej żeby obejrzał jakis patomorfolog po mikroskopem, z takimi badaniami zgłaszasz sie do ginekologa, ja tak miałam ze sie wystraszyłam ze jestesm w ciązy i wogóle niewiadomoco no i sie okazało po wizycie u specjalisty(oczywiście jeżdziłam daleko bo u mnie to sami debile lekarze dali mi od razu leki silne bez zbadania poziomu prolaktyny, który był w normie, mi na piekne oczy mówili ze na pewno wysoki) ze taka wydzielina, gdy wyniki sa w porzadku jest najmormlaniejsza rzeczą na świecie, ja byłm zaskoczona ale takie są fakty ze można tak mieć ciągle od pierwszej miesiaczki do menopauzy, ma tak wiekszośc kobiet i nawet o tym nie wie

Gość Fanta.
:) rozumiem. dzieki. napewno skorzystam z tej porady. teraz mnie uspokoiłaś . ale badania i tak zrobie napewno !! buźka.

Gość Fanta.
Krwawie ;D fakt, że baaardzo boleśnie i obficie.. ale jakoś przeżyję ;D