Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shatz

w czym na wesele??

Polecane posty

hej dostaalam zaproszenie jako osoba towarzyszaca na wesele ale kompletnie nie wiem w co sie ubrac .. nie mam kasy na jakas sukienke po za tym troche mi szkoda na jeden raz kupic i schowac do szafy?? z tego co mam w domu to tylko jedna sukienka jest w panterke dopasowana na dole falbanka nie wiem czy wypada tak isc .. czy na weselu kazdy ma jakies piekne suknie balowe .... ? mam 17 lat nie chciala bym sie postarzac.

taka sukienka w panterkę to moze na drugi dzien, na pierwszy lepiej cos elegantszego,jak nie masz kasy to pozycz moze od jakiejs przyjaciolki

Gość teraz sie nosi sukienki
tzw koktajlowe czyli w sumie uniwersalne jak kupisz coś prostego, to bedize Ci służyło długo na rózne okazaje w zaleznosci od dodatków

wesele mam na poczatku lipca troszke czasu jeszcze mam .. raczej od niekogo nie pozycze ..zadna moja koleznka nie ma sukienek a jak maja to nie pasuja na mnie.. jestem drobniutka chuda

moze bym cos kupila przez neta .. jezeli mozecie to dawajcie propozycje cos nie drogiego ;p i uniwersalnego .. :):) bede wdzieczna

20 lat sliczna sukienka jaki rozmiar ile bys za nia chciala ?:D bardzo mi sie podoba

Gość 20lat
z przesyłką 70zł. jest też tylko raz założłona na wesele właśnie, ja też jestm bardzo grobna szczególnie u góry i rozmiar niby taki uniwersalny, napewno pasuje na 36 i 38, ma gimke z tyłu i zamek z boku

Gość 20lat
jest taka zwiewna i dziewczęca, będziesz ładnie wygladac

kurcze ciezko tak kupowac w ciemno .. jak pojde do dklepu przynajmniej moge przymierzyc ... ja cycki raczej male mam to zeby nie dostwalo a do kad ona jest .. ? taka kruciotka

Gość 20lat
ja z opolskiego :) jest tak ciut przed kolano, w sklepie za nią dałam 120zł (naprawde) no do kupna cie nie zmusze, cycki też mam małe i nie było źle, tak zaledwie B

hehe to tak jak ja :P kurcze niewiem podoba mi sie ale boje sie tak w czarno ze bedzie nie tak lezec czy cos ;p pomysle ;p a dasz mi kaj cos twoje gg ?

Gość 20lat
8484312

ok dzieki jak sie zdecyduje a jeszcze nie sprzedaz to bede pisac ..musze sie zastanowic ;p;p

mozesz isc w garsonce i spodniach albo w malej czarnej plus dodatki... dlatego nie lubie wesel, bo jakos trzeba wygladac...a a ja lubie na luzie i wygodnie a nie jak dama.. yhhh

Gość 20lat
nie ma sprawy :) moge ci na miala więcej zdjec wysłac

Gość 20lat
w garsonce pfff, ona ma 17 lat a nie 45

nom jak mozesz to wysli .. a masz takie jak ty jestes w niej ubrana bo chcialam zobaczyc mniejwiecej jak lezy ;p to moj mail martyna1390@gmail.com

Gość maćkowy potwór
zmierz sobie jakiś ciuch który dobrze leży ci w cyckach i porównaj z tą różową sukienka bo jak na 17latke to jest w sam raz;) i jeszcze zmierzcie ile ta kieca ma długości a potem porównaj ze soba dokąd będzie ci sięgać.

Gość biała dama sila siala
mi też możesz foty wysłać na maiula biedrona129@o2.pl