Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co myślicie o sklepach biedronka?

Polecane posty

jest tam tanio ,ale czy nie oszczedzają za to trochę na produktach wybierając wszystko najtansze? czy wręcz przeciwnie? lubicie robic tam zakupy?

up

moj ulubiony sklep. jedyny z ktorego wychodze z pelnymi reklamowkami nie wydając mnóstwa kasy :D

Gość vktut j
Mój też:)

Gość jednfjednje
lubimy i kupujemy jest pare fajnych produktow, ale best of all - serek wiejski :D

jedyne co jest do bani to płacenie gotówką spójrz na oznakowania artykułów, są to znani producenci ale opakowanie ma znaczek biedrony wiele sklepów tak robi, real ->TIP, kaufi -> Milko czy coś

Gość jednfjednje
mumi dokładnie a moj kochany serek produkuje mlekovita np, a ze szybko schodzi zawsze sa swieze i ta smietanka mmm :)

Gość serużonka
Najlepsze to są te wszystkie batony i wafle podobne do grześków, ale zamiast kosztować złotówkę kosztują 70 gr albo i mniej ;) ogólnie smacznie tam i tanio i nie uważam żeby jakość była bardzo zła

Gość potwierdzam mój ulubiony
sklep , jest tam tyle przetestowanych już przeze mnie produktów że nie chce mi się wymieniac

Gość serużonka
ja też mam sporo sprawdzonych a cena to zależy tylko od marki;/ a mi marka produktu do smacznego jedzenie jest niepotrzebna ;) czasem jest gorsza jakość, np wafelek się bardziej kruszy niż ten firmowy ale i tak przecież to zostanie zjedzone

Biedra jest superrr ;-D najlepsze produkty - lody rożki(toffi), popcorn, żelki, warzywa mieszanka chinska, zupka chinska pomidorowa taka w kubku jedyna chinska ktora mi smakuje. W ogole w biedronce wszystkie markowe rzeczy są zawsze najtańsze, nigdy nie znalazłam taniej! biedronka rlz :classic_cool:

Gość kjef
ja kupuje dziecku pampersy dada chusteczki nawilzane dada i wiele innych rzeczy ,plyn do kapieli dla dziecka kosztuje 14,90 a nie ja w smyku 29 jest roznica

Gość Margaretha
to mój very ulubiony szop