Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiankaa

Miejsce na seks

Polecane posty

Hmmm, stanowczy jesteś. To lubię :p Ale musisz wiedzieć, że nie jestem łatwa. Nie chodzę do łóżka wcześniej niż po miesiącu chodzenia :p

Swoją drogą, jak to jest, że ja nie szukam i nie szukałam kochanka, a co chwilę któryś chce mnie do łóżka zaciągnąć, nie wiedząc nawet jak wyglądam.

Idę się robić na bóstwo :p Wpadnę później! Czekam na informacje dotyczące miejsca. Albo mało na kafe Warszawiaków, albo nie uprawiają seksu na łonie natury.

jest za zimno na łono natury ja bym skorzystała z propozycji chętnego ,ma własne lokum ale z 2 strony na łonie jest bardziej ekscytująco i nie znasz tego misia najlepiej by było nad Wisłą ,w jakiś szuwarach albo na dzikiej plazy

Petrol kochana ja chcę się jutro spotkać z tym moim "starym dziadem" :p Kafeterianin to inna para kaloszy ;) Szuwary, dzika plaża to właśnie to o co mi chodzi. To nie do końca będzie łono natury, w każdym razie nie tylko, bo będzie i samochód, i to raczej w samochodzie większość praktyk się odbędzie :)

aha autko to dobrze hmm bo nie wiem jaka jutro pogoda hehe kurcze ja na łonie się jeszcze nie kochałam to miłego spotkania ,szleńczych odlotów WARSZAWIANKO

" to zacznij chodzic a ja za miesiąc sie odezwę" Przez miesiąc to ja o Tobie zapomnę i będziesz musiał flirtować od nowa :p

Gość aciena21
parodia ! współczuję Twojemu mężowi a potem będziesz jęczała że Cie zostawił

Nie będę "jęczała" spokojna głowa. A propos spotkania to nie wiem w zasadzie gdzie my dokładnie wylądowaliśmy :p Gdzieś niedaleko cmentarza :) W każdym razie jak ktoś szuka odludnego miejsca to właśnie w okolicach cmentarza(wólka węglowa) jest całkiem sporo. :p

Gość gość
Hotel wynajmijcie....a nie puszczac się będziesz na dworzu ! P.S. Z tą zdradą to widać na kilometr że to prowokacja - nie dajcie się omamić internetowemu trollowi :D

Gość gość
toaleta samochód

Gość gość
winda