Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muuunia

Wołkowyja-Bieszczady

Polecane posty

Gość ale numer......
Oni sami mają córeczkę młodszą rok od mojej czyli 3- latkę, więc chyba nie będzie problemu. Zaraz dzwonię do niej.

ale numer... daj znać bo ja jak dzwoniłam to był tylko pokój 4osobowy wolny na koniec lipca...

Gość mazowianka
Nie szczególnie polecam, Wolkowyje, drogo, daleko jezioro zamulone i wszędzie czuć ścieki, brak kanalizacji na którą miejscowi nie chcą się zgodzić, ścieki płyną pobliskimi fosami a po deszczu po prostu asfaltem, lepiej dopłacić te 5 zł i zamieszkać w Polańczyku czy Solinie, my niestety chcieliśmy zaoszczędzić i mamy złe wspomnienia z wczasów nad Soliną.

Gość okkraglinkaa
Polańczyk i Solina w sezonie są gorsze niż centrum miasta :/ Wołkowyja jest jednak cicha i spokojna - byłam, więc wiem. jak ktoś chce odpocząć daleko od zgiełku to świetne miejsce. ale warto mieć samochód żeby zrobić sobie wypad w stronę cywilizacji ;)

Gość Tramperka
Wołkowyja to wies w ktorej smierdzi sciekami,samochodem trzeba dojechac czy na kolejke w Majdanie ,czy na Solinę.Kto chce pochlac -to owszem ze swoja woda w mozna

Gość Wolkowyja.info
Oferujemy Państwu noclegi nad Zalewem Solińskim w miejscowości Wołkowyja - 200 m od jeziora (jadąc od Soliny, następna miejscowość za Polańczykiem) Do dyspozycji pokoje (trzy: 2-osobowe, jeden: 4 osobowy z łazienką i tarasem). Mamy również do dyspozycji mieszkanie z kuchnią i łazienką - możliwość zakwaterowania 5-osób (oddzielnie wejście, taras) Działka jest ogrodzona z parkingiem dla samochodów. Na miejscu możliwość zorganizowania grilla lub ogniska. Dla gości dostęp do salonu wypoczynkowego z TV i kominkiem oraz do kuchni z całym wyposażeniem. Ceny pokoi od 25 zł za osobę. Rezerwacja tylko telefonicznie pod numerem 0 667 753 355

Gość gość
Ja byłam tam na wakacjach z rodziną. Wynajęliśmy wspólnie ze znajomymi domek, który położony był ok 600 metrów od Zalewu Solińskiego, znajdowała się tam też wypożyczalnia sprzętu wodnego. Byliśmy z dziećmi więc zależało nam aby domek był w pełni wyposażony i tak właśnie było, trafiliśmy dobrze. Polecam http://www.slonecznakraina.com/ to znakomite miejsce na wakacje.

Gość MalenaOchorska
Ja wybrałam się jesienią zeszłego roku w Bieszczady wraz ze znajomymi. Dopiero teraz doceniłam urok naszych gór. Dzięki idealnej pogodzie udało nam się pokonać większość tras. Wcześniej jednak je dokładnie ustaliliśmy, zaznaczając wszytko na mapie: https://www.wit.piwniczna.pl/, którą kupiłam w tym sklepie internetowym przed moim wyjazdem.