Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeta

czy to może być ząbkowanie???

Polecane posty

Gość kobieeeta

mój 16 miesięczny synek od jakiś 2 dni robi bardzo rzadkie kupki, konsystencja i kolor musztardy, do tego bardzo śmierdzące. Strasznie odparzyły mu pupę. Dodam, że żadnych innych objawów nie ma, normalnie je, pije, śpi, bawi się, nie jest apatyczny ani marudny, wszystko ok tylko te kupki. Ma dopiero 4 ząbki, myślicie, że to może być ząbkowanie? Tylko, że nie ma jakoś specjalnie rozniesionych dziąsełek, co to może być??

Owszem to moga byc zeby. Ale jezeli to trwa juz kilka dni to ja bym sie temu blizej przyjzala. Ostatnio dziecko kumpeli tez mialo biegunke kilkudniowa bez innych objawow-lekarz stwierdzil zapalenie jelit.

Gość kobieeeta
dzisiaj jest praktycznie taki drugi dzień, że zmieniam mu pieluszkę dosłownie co godzinę! ale to są małe kupki, tylko, że częste...

Gość kobieeeta
wypowie się ktoś jeszcze??

Gość kobieeeta
up up

Gość kobieeeta
śpi, ale pieluszkę zmieniałam mu dziś 9 razy, w każdej była kupa, co to może byc??

Gość kobieeeta
proszę, niech się ktoś wypowie, kto wie o co może chodzić... Boję się żeby nie zbagatelizować sprawy a jednocześnie nie chcę panikować, bo kompletnie żadnych innych objawów nie ma...