Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie wiesio

niewdzieczna kobieta

Polecane posty

Gość taki sobie wiesio

w sobote zabralem moja dziewczyne w gory wraz z jej autystycznym synem,chcialem zeby spedzili ze mna ostatni mily weekend zanim powiem jej ze to koniec,ze mam inna.wsciekla sie,krzyczala,obrazala mnie itd.czy to naprwde cos zlego?chcialem zeby ostatni raz bylo milo a ona mi tak podziekowala

Gość Ewaldi
masz nauczkę :) chyba ona liczyła na zaręczyny na szczycie góry

Gość taki sobie wiesio
no ale co w tym zlego?zabralem ja zeby odpoczela i ona i jej syn,wieczorem dopiero jej powiedzialem co i jak a ona nie chce ze mna gadac,zablokowala mnie wszedzie,net i telefon nie mam jak z nia pogadac.lubie ja i jej syna co mam zrobic,w naszej ostatniej rozmowie byla bardzo niemila,obrazala mnie ale wiem ze mowila to bo byla na mnie zla

Gość mam pytaniee
bo zrobiles kobiecie nadzieje a pozniej koples w dupe, dziwisz sie?

Gość taki sobie wiesio
badz tu dobry,zabierz kobiete w gory a ona tak cie potraktuje,chce byc jej przyjacielem,czasem wyskoczyc gdzies razem,pogadac a nie odrazu niezanc sie tak z dnia na dzien

Gość kafeeeeee
Wyslalaes sprzeczne sygnaly ! Po co mącisz kobiecie w głowie :o, najpier zapraszasz, później rzucasz ?! :/

Gość taki sobie wiesio
czasem tak bywa ze poznaje sie kogos innego i sie go kocha,jak jej mialem to powiedziec?myslalem ze tak bedzie dobrze

Gość taki sobie wiesio
zaprosilem bo chcialem zeby to bylo romantyczne rozstanie,to cos zlego?ona ma mi za zle ze wykorzystalem ja i jej syna a to nie jest tak,chce nadal miec i z nia i jej dzieckiem kontakt

Gość Ewaldi
źle to załatwiłeś należalo na tę wycieczkę również zaprosić obecną przyjaciółkę aby się obie kobiety poznały osobiście :)

Gość palant z ciebie
ja bym ci jeszcze po mordzie dala,po co ja gdzies zapraszales,no i jeszcze o dziecku piszesz,ile lat ma ten jej syn?i tak dziwie sie tej kobiecie ze byla z toba

Gość taki sobie wiesio
chcialem sam z nia byc ta obecna juz o wszystkim wie i popiera to jak to rozegralem,dzwonila do tej bylej i ich rozmowa umocnila tylko nasz zwiazek ale dalej nie rozumiem co w tym takiego zlego bylo

Gość taki sobie wiesio
a jej syn ma 7 lat i ma autyzm,fajny chlopak zal mi troche rozstawac sie z nim

Gość taki sobie wiesio
nikt nie potrafi nic konkretnego napisac?

Gość taki sobie wiesio
nie udaje dobrego wujka czy nie ma tu nikogo z kim moglmym o tym pogadac?

Gość taki sobie wiesio
a moze wkoncu jakis fecet sie tu znajdzie?

Gość Ewaldi
ale czego nie rozumiesz ? zachowałeś się jak ostatni pacan, dlaczego na koniec jej nie przeleciałeś na szczycie góry ?

Gość Trutnia Pospolita
Nieciekawa ta prowokacja wiesia wieśniaka.

Gość taki sobie wiesio
wy chyba nie rozumiecie,chcialem dobrze.caly dzien bylo milo i sympatycznie do momentu gdy jej powiedzialem.ja nie mialem nic zlego na mysli,nikt z was romantycznie sie nie rozstawal?co mialem do niej tak poprostu zadzwonic i powiedziec ze poznalem inna i sie zakochalem?tak bylo lepiej,tylko dlasczego ona jest taka niewdzieczna

Gość taki sobie wiesio
jaka prowokacja?mam wam dac jej numer czy co zebyscie uwierzyli a ja mam naprawde problem

Gość taki sobie wiesio
dzwonie do niej a tam ciagle zajete:( nadal mniue blokuje a ja chcialbym tylko pogadac

Gość taki sobie wiesio
jak czego?o co ona sie tak piekli.dlaczego nawet nie moge zadzwonic,nie chce zebym spotykal sie z jej synem a wiem ze bedzie mu mnie brakowalo co jej przeszkadza ze miedzy nami koniec.jednak fekt baby sa glupie chcesz dla nich dobrze a one to i tak w dupie maja

Wiechu jesteś egositycznym facetem najgorszego rodzaju :D chwała jej za to, że cię w dupe kopnęła !! Ty se dzwoń do tej swojej nowej niuni, a tą biedną kobietę zostaw w spokoju !

Gość taki sobie wiesio
Villemo_ ty jestes kobieta tak?bo tylko one tak rozumuja

Gość taki sobie wiesio
a pisze tu tylko dlatego bo wiem ze ona ma tu swoje tematy na ktore zaglada to i moze moj temat znajdzie i przemysli ze nie chcialem zle

tak jestem kobietą :D mam nadzieje, że ona tu wejdzie i zobaczy ten wątek :) może wtedy ci pięknie podziękuje za zmarnowany z tobą czas :D

wiesiu - nie licz na to ze ci ktos napisze ze dobrze zrobiles, no co ty - nie masz uczuć? serca? przeciez ona pewnie sie spodziewala jakiejs milej niespodzianki, moze oswiadczyn, wyznania milosci a nie kopa w dupe :s