Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga baba-jaga

Śluz bardzo proszę o poradę

Polecane posty

Gość aga baba-jaga

Jestem w czy taki żluz gesty przezroczysto- biały bardzo rozciągliwy to oznaka ciąży? jestem 14 dni po plamieniu bo niedostałam misiączki tylko 5 dniowe słabe krwawienie, bolą mnie piersi przy dotyku i sporadycznie mnie mdli oraz pobolewa jajnik prawy tylko. Jajnik i piersi bolą mnie już od miesiąca wizytę u gina ma na 5 lipca bo takie kolejki, zrobiłam test w ostatni dzień plamienia ale czy on jest wiarygodny jak doszły te sporadyczne mdłości? Czy teraz jak powtórzę będzie wiarygodny o każdej porze dnia?? z góry dziękuje za odpowiedz

Gość 26 dzien cyklu
wyglada to jak oznaka owulacji - bolacy jajnik i sluz rozciagliwy ... moze wykonaj test jeszcze raz, z porannego moczu :)

Gość 26 dzien cyklu
z drugiej strony konkretna miesiaczke mialam bardzo dawno temu, wiec mozliwe ze jestes w ciazy w ciaze czesto pojawia sie plamieniw w czasie gdy powinna wystepowac miesiaczka... bole moga swiadczyc o tym ze macica sie rozciaga ;) musisz zrobic koniecznie test jeszcze raz :)

Gość przeciez to homeopatyczny
przestańcie być takie obleśne!!!! kurna jakie opisy strzelacie bleeeee

Gość aga baba-jaga
Dzięki wiem, że musze zrobić i powtórzę go do MatkiIzony to nie świerzb!! Nic mnie nie swędzi jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Jajnik mnie boli i piersi od miesiąca to wychodzi, że zaczęło boleć nieco pózniej niż była owulacja w poprzednim cyklu