Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwa Paola

Dlaczego faceci z dnia na dzień przestają się odzywać

Polecane posty

Gość Nena 12
..I dają to po sobie wyraźnie pozać.Po co wogóle zaczynać pisać skora nawez znajomość nie ma dla tej osoby sensu?hmmmn..? własnie,taka osoba bawi sie tylko ludźmi i po znudzeniu szuka sobie kolejny obiektyw westchnień..:)

Gość śmiały prawiczek
Nie wszystko widać od razu. Niektóre kobiety odmawiają dopiero na czwartej randce :)

Gość Nena 12
Ale do czego zmierzasz? hahaha Randka? Po 6 msc znajomosci i pisania o randce mowy nie było!;D To raczj ja szukałam wszelkich sposobów żeby z nim porozmawiać.Studenic;Dha

Gość Nena 12
czyli może dlatego przestają pisać,bo boją sie że to dziewczyna zrobi pierwszy krok w tym kierunku? I dlatego milczą a przy okazji sprawdzaja czy zalezy ..? no tak..

Gość dsdsdds
"Ale zazwyczaj faceci są tchórzami" To sie zadawaj z kobietami, one nie sa zazwyczaj tchorzami, ewentualnie badz sama i nie zawracaj nikomu glowy.

Gość RRRde
Do: ,,dsdsdds'' Po co się wpierdala** skoro nikt Cię o zdanie nie prosi!? kazdy ma swoje zdanie! Więc wyluzuj ..

Gość dsdsdds
Wlasnie, kazdy ma swoje zdanie ktore moze wyrazic, ja wlasnie to uczynilem. Skad ta zlosc? Prawda kole w oczy?

Gość RRRde
Nie tyle złość tyle co z Twojej strony dziwnie to brzmi...zamiast pociszyć ...szkoda pisasac..

Gość Nena 12
O matko xD Po to jest forum żeby pisać każdy ma jakieś problemy...ale to nie powód żeby sie tyrac i kłócić!:)

Gość jeebać
go