Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhodhn

Co sądzicie, o facecie ktory ma nasza klasa a nie ma tam zdjec??

Polecane posty

Gość dhodhn

wolny czy zajety??

Gość Tylko ciekawa
cięzko powiedziec, raczej nie ma zaleznosci ze jak nie ma zdjec to wolny albo zajety

Gość dhodhn
nie, no serio pytam... teraz wszyscy tak na tym nk...

Gość na 90% wolny
gdyby miał dziewczyne, miałby tez tam razem z nia swoje zdjecie, no chyba ze sie jej wstydzi.

wg mnie jest mało pewny siebie, uważa siebie za nieatrakcyjnego, jest mało towarzyski albo.... nie chce mu się bawić w dodawanie zdjęć :p

Gość dhodhn
jest przystojny i to bardzo nawet

Gość instruktor nauki
jest moło intelgentny bo nie umie wstawić

Gość dhodhn
jest wysoki, ciemna karnacja mmm mógłby wstawic troszke fotek

Gość dhodhn
miła dziewczyno, nie prowokacja a i pojebana tez nie jestem(nie znasz mnie prywatnie to sie tak nie wypowiadaj), po prostu spodobał mi sie taki jeden, nie mam z nim w ogóle kontaktu, chciałam na nk zobaczyc czy ma dziewczyne, a tu nie ma zdjec. Nie gadam z nim, nie znamy sie..

,,(nie znasz mnie prywatnie to sie tak nie wypowiadaj)'' brzmi to tak jak zdesperowane dziewczyny na fotce piszą ,,nie znasz mnie a dałeś mi 1'':D Wybacz ale to głupie i żałosne co piszesz. To,że jest przystojny to od razu musi mieć masę zdjęć? ,,po prostu spodobał mi sie taki jeden, nie mam z nim w ogóle kontaktu, chciałam na nk zobaczyc czy ma dziewczyne, a tu nie ma zdjec. Nie gadam z nim, nie znamy sie...'' to może najpierw nawiązać kontakt a potem się zapytać albo prawdopodobniej samo wyjdzie czy jest zajęty czy nie:). A po za tym skąd masz pewność że na nk miałby zdjęcie podpisane ,,z moim skarbbbeeeemm''??

Gość dhodhn
akurat tak się składa,ze konta na fotka.pl nie mam, kłócić z Toba mi sie nie chce, a nawiązać kontakt z nim bezposrednio to mi trudno, bo widziałam go tylko 2 razy. Niestety. Myślałam,że z nk cokolwiek sie dowiem, np. gdyby miał zdjęcie z dziewczyną, byłoby jasne.

Gość dhodhn
Pewnosci nie mam, ale jakies prawdopodobienstwo istniało, w kropce dalej jestem, niestety.Nie zyczę ci tego, to nie jest fajne.

Gość dhodhn
jakby miał sam, to miałabym więcej pewnosci,że nikogo nie ma, a tak to dupa blada ze tak powiem:(

,,Pewnosci nie mam, ale jakies prawdopodobienstwo istniało, w kropce dalej jestem, niestety.Nie zyczę ci tego, to nie jest fajne'' wiesz ja na szczęście nie zakochuję sie w facecie którego widziałam 2 razy na oczy;)

Gość a idz miła
nie dogryzaj dziewczynie, zajmij sie swoim zyciem, nie jej wina ze ktos jej sie spodobał własnie fajne to jest jak kogos pierwszy raz widzisz i czujesz jakby cie piorun strzelił, a ty madrali nie udawaj, nie wiesz jeszcze co cie w zyciu spotka

Gość a idz miła
na pewno- nic w zyciu nie jest pewne, ale jestes młoda i naiwnie wierzysz,że to,czego nie bedziesz chciała ominie cię... jasne...