Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wam się podoba ta torebka

czy warto ją kupić??

Polecane posty

zastanawiam się nad kupnem torebki, niestety nie bardzo orientuję się, co w tej chwili "się nosi", tzn. wiem, że teoretycznie wszystko - grunt, żeby dobrze się czuc we własnej skórze, ale nie chciałabym zbyt odstawać od otoczenia... dodam, że mam 30 lat i nie ubieram się ekscentrycznie - poniżej link do torebki, która mi sie spodobała: http://moda.allegro.pl/item1083228536_alessia_stylowy_duzy_worek_a4_cwieki_bezowy_hit.html i jak?

dzięki za odpowiedz, moze faktycznie jest za duża - trudno jednak znalezć mniejszą torebkę z dłuższymi uchwytami, żeby wygodnie można było śmigać po mieście... mozę jeszcze jakieś opinie ? :)

dodam, że mój problem polega na tym, że ładne torebki widzę zawsze u innych kobiet, natomiast kiedy sama czegoś szukam, nigdy nie mogę znalezć lub po prostu podjąć decyzji

Gość dsfvsfsadwszfd
bo widzisz zawsze jak czegos szukasz to tego czegos nie ma w sklepach dlatego ja kupuje kiedy cos mi sie spodoba a nie kiedy potrzebuje, a torebka średnia

Wg. mnie wieśniacka i obciachowa. No po prostu nie mój gust i styl. :) Jeśli Tobie się podoba, to kup i lej z góry na opinie innych ;)

dzięki za kolejną opinię :) ciągle szukam

ok, wiem że co człowiek to opinia, ale chciałam wiedzieć, czy pół miasta mnie nie obśmieje, kiedy kupię cos takiego :) dzięki też za podpowied, gdzie szukać... ostatnio nie interesowałam się zupełnie tym, co modne, skupiłam się na dzieciakach i teraz mam efekty...

no własnie chodzi mi o standard, poza tym mam dwójkę maluchów i nie noszę w torbie tylko szminki ;) a jak ten drugi model?

dzięki za opinię, czylli nie ma zupełnie spaczonego gustu ;) zauważyłam, że na allegro schodzą masowo najtańsze torebki, a wśród troszkę droższych jakaś posucha panuje

pewnie jak ktos chce wydac wiecej grosza to woli kupic w sklepie, obejrzec, przymierzyc. sama tak mam. w kazdym razie gust Twój jest ok :) udanych zakupów

dzięki ;)