Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misska

śmieszą mnie te zazdrosne dziewczynki

Polecane posty

Gość misska

Jak sobie przypomne dawne czasy to smiac mi sie chce...Jak mnie nienawidzilo duzo dziewczyn (najlepsze bylo to, ze mnie praktycznie nie znaly), biedne zakompleksione istotki, na ktore malo kto spojrzal, nawet te co ladniejsze ocenialy mnie od gory do dolu, z poczatku bylo mi przykro, ale potem zobaczylam, ze zazdroscily mi pewnosci siebie, wygladu, a do tego dosyc dobrze sie uczylam. oczywiscie jak ktoras mnie poznala, to juz nie bylo problemu. niektorzy maja naprawde problemy z dowartosciowaniem sie. a czy wy mialyscie kiedys lub teraz takie problemy ?

Gość Lilly Evangeline Ewellin
nie lubię się chwalić 🖐️

Ja to mam do dzisiaj,dzięki temu jestem jeszcze szczęśliwy bo nadal kawaler

Gość ja może nie miałam lekko
misska niektóre po prostu są zazdrosne z definicji o wszystko ;) bo najlepiej to mieć wg takich zakompleksione koleżanki z brakiem pewności siebie no i dużo brzydsze bo można podreperować wtedy swoje ego...ile ja takich idiotek poznałam...dlatego mam raczej kolegów

Gość misska
ja tak samo, mam o wiele wiecej kolegow niz kolezanek, po prostu przez te wszystkie doswiadczenia (chociaz z facetami tez nie zawsze mialam wspaniale) stwierdzilam, ze facet nie bedzie ci zazdroscil, ze jestes fajniejsza od niego :P

nie chodzi tylko o wygląd gorzej jak idzie o kase wykształcenie a nawet faceta

cd.. a jeśli do tego wyglądasz niczego sobie i np kończysz studia gdzie jest ciężko i przewaga facetów jak np IT bądź jakaś inżynieria lotnicza albo jakaś inna to już całkiem wśród lasek jesteś spalona jako debilka co załapała się na studia za d... tak samo ma zaliczenia prace etc. stare żonate pryki do tego z ciebie często szydzą

Pgr siemka;) co do tematu,czasem było niemiło. np jak się wróciło z podbitym okiem z dyskoteki bo jakies laski czowieka napadly;) dziś chce mi sie z tego smiac

summerNight siemka,pierwszy raz słyszę żeby laski wracały z dysku z podbitym okiem,kurde ja to już naprawdę stary jestem,za moich czasów to tylko faceci się lali,ach to były dobre czasy.

Gość misska
Hehe mi też zdarzały się podobne historie :) Całe szczęście w tym wieku ludzie już z tego wyrastają, najgorszy są nastoletnie lata pełne koleżanek gimnazjalistek hah :D

wiesz ja mam w tej chwili 21 i, a te historie to z przed 4 lat :D zdarzły się takie dziewczyny, które zupełnie bez powodu chciały trochę oszpecić koleżanki, co by nie były przypadkiem ladniejsze od nic. Dzis to już cyba codziennosc na dyskotekach. tak przypuszczam, bo nie bylam ostatnio na żadnej awał czasu :)

Czyli że to że w dzisiejszych czasach laski leją się tak samo jak faceci jest wszędzie normą?Kurde jeszcze 10 lat temu to było nie do pomyślenia

Gość misska
no ja mam 20 więc te same czasy :) tak dzis pomyslalam o tym, jak trafilam na pewne zdjecie klasowe na nk z gimnazjum (innej klasy) i nie dziwie sie juz, dlaczego mnie tak nienawidzily :D ach te dzieci ;]

Gość misska
PGR, chyba naprawdę pochodzisz za czasów pgr ;)

"Jak sobie przypomne dawne czasy to smiac mi sie chce...Jak mnie nienawidzilo duzo dziewczyn" A nie zadałaś sobie pytania czy to może z Tobą było coś nie tak? Zawsze znajdzie się ktoś brzydszy i ładniejszy, nie rozumiem, skąd bierze się aż taka zazdrość w tych sprawach, dla mnie to obciach zazdrościć komuś urody i to w sposób ostentacyjny, można po cichu,ale nie żeby przez to kogoś nienawidzić także sorry, ale ja nie kumam twoich problemów, chyba jesteś troszkę napuszona.

Gość misska
Szczerze ? Większość tych dziewczyn to za przeproszeniem były takie "cipki", wiecie o co mi chodzi, ja za to byłam barwna, wyrazista, pewna siebie a to już było nieakceptowalne ;)

PGR Czyli że to że w dzisiejszych czasach laski leją się tak samo jak faceci jest wszędzie normą?Kurde jeszcze 10 lat temu to było nie do pomyślenia o matko co za czasy :) dla mnie niedawno też się to wydawało nie do pomyślenia ;) koleżanka mówi że jak była we włoszech kilka lat to normalne jak sobie dadzą po pysku to nic jeszcze :D

a może coś o wspólczesnych czasach co?

Gość misska
no już teraz nie ma takiego chamstwa, przynajmniej w otoczeniu, choć plotkują cichaczem i się przyglądają , to widać

Gość nie ma to jak pewnosc siebie
nawet jesli jest calkiem bezpodstawna:)

Gość misska
tak, niektóre skomentują np Twój ubiór, jeśli się wyróżnia, ale tak to jest zamiast wziąć się na siebie, lepiej siedzieć i psioczyć na innych ;)

Gość misska
hehe pomylka, myslalam ze to pisze "ja może nie miałam lekko"