Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bidulka1819

Wakacje - co robić??

Polecane posty

Gość Bidulka1819

Mam byc może nietypowy problem . Chciałabym gdzieś jechać na wakacje i nie chodzi nawet o kase bo z piniędzy nie jest aż tak źle.. Problemem jest to ,że nie mam z kim jechac a sama nie mam odwagi - wkońcu mam tylko 18 lat... Starzy jadą sobie gdzieś sami,a starsza siostra nie chce z takim "smarkiem" jak ja jechać. Na koloniach nigdy nie byłam i nie zamierzam - toż to żaden wypoczynek, są nauczyciele ,duża grupa z ktorą trzeba wszędzie łazić, nie można zwiedzać tego co się chce i robić co sie chce , także kolonie definitywnie odpadają! To co mam robić?? Nie wyjade nigdzie na wakcje tylko dlatego,że nie mam z kim 😭

Gość ja miałam 3 poprawki
Może pójdź na pielgrzymkę, tam jest dużo młodzieży, tylko trzeba mieć namiot, a znajomi zaraz się znajdą, na pierwszym noclegu. A jeśli nie to weż plecak i pozjeżdżaj sobie schroniska w górach, tam śpi się wspólnie na salach. Za noclegi się mało płaci. Jeśli masz 18 lat to super bo masz już dowód i nie masz problemu z meldunkiem w hotelach.

Gość Bidulka1819
co z tego ,że mam 18 lat - jak ja pojadę sama np. do Grecji (akurat na grecję mnie naszło) boje się...

Gość taa niedobra pupa
A masz jakieś zainteresowania? Jak mieszkasz w mieście, możesz zapisać się np. do klubu wspinaczki wysokogórskiej - oni potem jeżdzą na fajne wyjazdy. Albo jechać na obóz konny czy inny - tematyczny. Na takich nie ma głupich ludzi, jest co robić, i przy okazji można poznać ciekawe osoby.

ja jade z grupą znajomych na spontaniczny wypad nie wiemy jeszcze gdzie więc zapraszam poznamy się :D przewaga dziewczyn będzie napewno :)

Gość Bidulka1819
Bizonica- a skąd jesteś? i ile masz lat? no i jesteś dziewczyną?

Gość Bidulka1819
a ty villemoskad jesteś? no i standardowe pytanie - ile masz lat? ;P A kiedy i gdzie sie wybieracie?

Gość Bidulka1819
no to rczej daleko od siebie mieszkamy - jestem z łodzi...

Gość Bidulka1819
no ty już masz kacje od maja -maturka ,nie ? :D

Gość Bidulka1819
wszyscy widzę śląsk :) a ja polska centralna... wybieracie sie za granicę czy może turystyka krajowa?

Gość Bidulka1819
Villemo - jestem od ciebie 5 lat, nie przeszkadza ci to?

Gość Bidulka1819
miało byc 5 lat młodsza :) Jesteś płci pięknej? :)

hehe nie nie pzreszkadza mi, ogólnie uważam, że im więcej osób tym lepiej :) tym więcej spojrzeń na różne sprawy, drobnych kłótni i wielkich zlewów :D ogólnie sama wyglądam na 18 lat :D

Gość Bidulka1819
a dokąd kiedy jedziecie?

Gość taa niedobra pupa
Bidulka - nasz kafeteryjny prawik -- offerma - jest z Łodzi.... :)

Gość Bidulka1819
jaki prawik, o co chodzi???

przecież możecie wykupić tę samą wycieczkę w różnych miastach Polski i spotkać się na miejscu w Grecji, lub ewentualnie dojechać na lotnisko w innym mieście. Przecież Polska nie jest aż tak rozległa :-)

Gość Bidulka1819
wolna i szczęśliwa - masz racje ,ale wcześnie musiałabym sie poznać z tobą osobą , boje się tak w ciemno - w internecie niestety nie można być bezpiecznym, oszuści niestety istnieją :(

Gość Bidulka1819
miało byc : "z tą osobą"