Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia Wit.

Nowa letnia fryzura

Polecane posty

Gość Kasia Wit.

Cześć. Odkąd pamiętam, miałam długie włosy. Wybaczcie brak zdjęcia, ale nie mam w tej chwili jak go zrobić - a bardzo zależy mi na czasie. Postaram się więc mniej więcej opisać swoją fryzurę. Mam kasztanowe proste włosy sięgające łopatek. Włosy zaczesuję z reguły na prawą stronę (nie lubię włosów na czole po dwóch stronach). Przez osiemnaście lat swojego życia nigdy nie miałam krótkich włosów, ale chcę to zmienić. Idzie lato i krótsze włosy będą chyba bardziej praktyczne. Nie mówiąc już o modzie. Szczerze mówiąc myślałam nad fryzurą typu bob cut - z przodu długie, z tyłu krótkie. Takie fryzury można coraz częściej spotkać i nie wiem czy będzie to oryginalne. Myślałam, żeby zrobić grzywkę do wysokości brwi, a tył głowy - kark - poniżej "hełmu" - obciąć na bardzo krótko lub ogolić na parę milimetrów. Drugą opcją jest pixie cut, czyli fryzura bardzo krótka, ale kobieca. Tutaj grzywka sięgałaby co najwyżej połowy czoła. Włosy na karku chętnie też bym ostrzygła. Nie jestem pewna, czy w moim wieku powinno się robić takie fryzury, ale ostatnio spodobały mi się. Jestem ciekawa, jakie jest wasze zdanie - czy takie fryzury łatwo utrzymać w ładzie, czy są seksowne i na czasie, czy warto je robić - a jeśli nie, to dlaczego? Nie mam się kogo poradzić w tej kwestii. Jeśli możecie, poleccie mi również jakieś letnie fryzury lub poradźcie, co zrobić z obecną fryzurą by nieco ją odświeżyć. Z góry dzięki.

Gość Kasia Wit.
Hej, pomożecie? Jutro mam umówioną wizytę u fryzjera bo chcę na zakończenie roku szkolnego przyjść w nowej fryzurze. Nie jestem zdecydowana - chciałabym poznać wszystkie "za" i "przeciw". Rozmawiałam z mamą na temat krótkich włosów, ale powiedziała, że do mojej twarzy pasują raczej długie. Znalazłam zdjęcie z przed miesiąca. Nie jestem dziewczyną, która robi sobie sama zdjęcia przed lustrem w łazience - przeciwnie :) Nie lubię zdjęć. Ale mam nadzieję, że to pomoże. Jeśli nie bob albo pixie cut, co powinnam wybrać? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7bbd0af62ecd1f92.html

Gość Anq26
Po zdjęciu wyglada jakbyś miała chudą dolną czesc twarzy i wyciagniety podbródek...do takiej twarzy nie pasuja krótkie wlosy. Poza tym co za roznica co wybierzesz jak fryzjer powie ze z twoich wlosów nie bedzie takiego efektu?