Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka!!!!

Byłam kochanką

Polecane posty

Gość Kochanka!!!!

Byłam kochanka,nie wytrzymalam napiecia i odeszlam... Teraz spodziewam sie jego dzieck... On odszedł dla mnie od zony a ja go olałam i teraz załuje ...

Gość Wolvfram
czyli teraz zostaniesz samotną i spełnioną Matką Polką :)

Gość czy on wie że jesteś
w ciąży?

Gość stało sie...
dlaczego go zostawilas?

Gość Kochanka!!!!
wie,ze jestem w ciazy. ale ja mu powiedzialam,ze nie chce takiego zycia. teraz zaluje

Gość stało sie...
a czy rozmawialas z nim co czujesz?jak sie czujesz?czego chcesz?co zrobi w tej sytuacji?

Gość Kochanka!!!!
Nie ... Ciesze sie ze bede miala dziecko... On powiedział,ze nie wiem sama czego chce a ja teraz juz wiem ... Ito wtedy kiedy go stracilam ... nie widzielismy sie juz pare dni a nie estesmy z miesiac ... ale nie rozmawialam z nim o tym co czuje i czego cche bo nie mam odwagi ;/ boje sie,ze on juz nie wroci do mnie ... a raczej nie do mnie a do nas ...

Gość stało sie...
a moze sprobuj sie z nim jakos skontaktowac...nie masz juz nic do stracenia..porozmawiaj z nim..jesli nie zechce-przynajmniej bedziesz wiedziała na czym stoisz... to trudna decyzja-ale mysle ze warto zaryzykowac-nie poddawaj sie...powiedz ze cieszy cie fakt iz bedziecie mieli dziecko i ze to wszystko cie przytłoczylo....i ze juz wiesz co jest najwazniejsze dla ciebie:)

Gość tak mysle
powinnas sama zdechnac jak pies rozbijajac innym zycie w drobny mak!! Teraz niech sie twoje wali!! a ty z bezsilnosci zadlawic powinnas sie lzami......

Gość Kochanka!!!!
NIe wiem jak to zrobić ... Myśle i brak mi pomysłow,bo boje sie odrzucenia ... Napewno dam sobie rade,ale przy nim byłoby ono zupełnie inne ... Do tego nie wiem ,juz jak teraz wyglada sprawa z jego zona ;/

Gość stało sie...
cokolwiek by sie nie działo i byc nie mialo to jego dziecko-zostaliscie zwiazani na zawsze-sprobuj..nic juz wiecej nie stracisz.a jesli z zona sie dogadal to jako ojciec ma jeszcze obowiazki-nie unos sie honorem.mysl tylko o dziecku:)trzymam kciuki za Ciebie:)i rozumiem bardzo dobrze

Gość Jak kpcha to wroci 1
A ja jestem zakochana w zonatym,i skrycie jednak przyznaje sie do tego,ze chcialabym by zostawil dlamnie swoja zone,w sume to slubu nie maja,ale maja dzieci,dlatego nie do konca tego chce. Nie rozmawiasz z nim miesiac,musisz sie z nim skontaktowac jakos,jak kocha to wroci

Gość Kochanka!!!!
Dziekuje ... :) Jakbys napisala do mnie na meila to byłabym wdzieczna ... kochanka-11@o2.pl cały czas mysle jak mam to zrobic,zeby z nim poromawiac ... i od czego zaczac ....

Gość allicjja
tez jestem kochanką. ty mowisz ze nie wytrzymalas napięcia, mnie to podnieca, ale podejrzewam ciązę... ha! :D

Gość Kochanka!!!!
Zonaty facet to nie koniec świata jak tutaj twierdza inne kobiety !! Rozmawialismy pare razy ale o niczym konkretnie ... Ja tylko powiedziałam co czuje i skonczylam temat ... Po za tym nie doszlo do takiej dluzszej powazniejszej rozmowy ... Byc moze jak urodzi sie dziecko ale to jeszcze troszke czasu minie ... a ja nie wiem czy wytrzymam ...

alicja-ale ci zazdroszcze,ja bym chciala tez byc juz jego kochanka,bede do tego dazyc.Napisz cos wiecej jak to jest u ciebie?Jak sie zaczelo?

Gość allicjja
haha!poprostu, byliśmy przyjaciółmi, niezobowiazujace wypady na kawe, obiad, ciekawe rozmowy, kiedys wieczorem przyjechal na kawe i tak wyszlo, zczęło sie.

Gość allicjja
przyznaje to ja go uwiodłam... :classic_cool: wystarczyl jeden dotyk!hah! :D

Gość Kochanka!!!!
Ja nie wytrzymalam napiecia bo mialam stycznosc z jego zona ....

Gość allicjja
uu...rozumiem... ja nie mialam tej przyjemności...

Gość Kochanka!!!!
Ale ona o nAS nic nie wie ...

Gość allicjja
rozumiem, ale spotkanie z nią musialo byc po pierwsze krępujące, po drugie cisnienie sie podnioslona pewno... wierze ci...

No umnie jest tak,ze my bylismy przyjaciolmi 6miesiecy,dzien w dzien wdywalismy sie,ale ja zawsze go przystopywalam z kawa i takimi tam.Ale to juz minelo 2lata,widze ,ze mamy obydwoje ochote na siebie Juz tak nie moge,ale zaczelam od niedawna miec kontakt z jego kobieta,w sumie to ona nalegala jakby,by sie zemna skontaktowac,tak jakby chciala cos wywachac alicja-byla na kawie wieczorem i jak go dotknelas? gdzie? :-D Pytam bo skas musze nabrac jakiegos doswiadzenia:-) A chce go teraz wkrecic bardziej,ale niewiem wlasnie jak

Gość allicjja
hahaha!nie wiem czy jest za co podziwiac,ale dziekuje!:D to bylo tak, ze bylo mi jakos smutno samej w domu, zadzwonilam do niego, okazalo sie ze jest w miecie i ze moze wpasc na kawe, ja mowie: zapraszam! no i byla kawa, zasiedzielismy sie niesamowice... nie obejrzelismy sie i byla 1 w nocy!! ...SPOJRZENIE... i dotknelam goo,,,nooo...po wewnetrznej stronie uda!:D i poszlo szybciej niz myslalam... :D

to wytumacz mu ze to przez te buzujące w czasie ciazy hormony go nie chcialas, zwal na hormony i tyle!

Gość ugiuh
i bardzo ci tak dobrze , pluskwo wredna !!!!!!!!!!!!!

Czyli on nie mieszka ze swoja babka? Bo mogl do 1byc poza domem?? Umnie ciezej,bo mieszkaja razem