Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...CCC

Dlaczego ludzie porzucają zwierzaczki????

Polecane posty

Gość ...CCC

W ubiegłym tygodniu,ktos podrzucił mi do ogródka małego kotka.Dzisiaj ,to samo.Kurva co za ludzie.

Gość Natalcia;)
Idą wakacje!!!!Dlatego.

Gość szagaa00
Oni nie zasługują żeby ich nazywac ludżmi!

Gość jakiejajaja
Dlaczego? Bo to idioci bez serca. Ich trzeba by porzucić. Ciekawe, jak się by baran jeden z drugim poczuł?

Gość ...CCC
Mam 3 kicie ze schroniska.Musiałam na własny koszt wysterelizowac. Tege pierwszego kociaczka wzięła kolezanka.Ten dzisiejszy maluch jest w domu.Nikt ze znajomych nie chce.Zal mi go oddać do schroniska.Nie ma wiecej jak 6 może 7 tygodni . Co mam zrobić?????

jednego możesz mi dać bo bym chciała. ludzie poprostu nie mają serca a zwierzęta traktują przedmiotowo.

Gość ...CCC
Mila ,a skąd jesteś. Ja jestem z woj.kujawsko-pomorskiego.

mi juz dwa razy podrzucili kotka i obydwa maja teraz dobre domy ale ile mozna to tolerowac a przed laty kiedy mieszkałam w bloku ze swoim duzym psem (dzis już go nie ma ze mna:( ) podrzucili mi szczeniaczka pod drzwi,na szczęście moja babcia ma serce tak wielkie i ciepłe dla zwierzaków jak i ja to przygarneła wtedy tę psię biede:) niedawno Misia odeszła za "teczowy most" umarła ze starości po 14 latach życia w spokoju i szczęściu a ludzi którzy tak robią nie rozumiem i nie zrozumiem nigdy...skurw....i tyle

Gość ...CCC
Sratatatat.... masz racje. ale jak wcześniej pisałam mam już 3 kotki.Mąż na 4-go się nie zgadza. Agawa pamiętam jak Ci zmarł Twój piesek.:(Znam ten ból

Gość szagaa00
Moja sąsiadka ma psa którego ktos w lesie przywiązał do drzewa żeby się go pozbyc.Z wieeeelka chęcią przywiązalabym takiego kogoś-a raczej takie coś- choc na pare godzin i to w środku mrowiska:)

Gość ...CCC
Ryczeć mi się chce :)