Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenka91

poddac sie czy nie ?

Polecane posty

Gość Milenka91

mam zerwane wiezadło przednie krzyzowe ACL ... Miałam robioną artroskopie czyli wycięcie tego zerwanego wiezadła.. mam miec drugą operacje czyli rekonstrukcje tego wiezadła .. ale chodze do takiego lekarza ktory jest chamski wredny i arogancki... o to opinia o nim :Złe podejście do pacjenta Złe podejście do pacjenta - po raz pierwszy spotkałam się z tym, że ktoś na mnie krzyczy i nie daje mi dojść do słowa. Po operacji maksymalnie wyginał mi nogę, sprawiając ogromny ból, przy czym później dowiedziałam się, że mógł mi tym rozciągnąć operowane więzadło. Kazał mi przywiązać nogę do kaloryfera dętka od roweru; a w dodatku zmuszał mnie do podjęcia rehabilitacji prywatnej - płatnej, gdyż utrzymywał, że nikt inny niż ten jeden jedyny gabinet - nie będzie mnie dobrze rehabilitował. nie wspomnę o tym, że wciąż mnie namawiał na wizyty prywatne i obiecywał, że pokaże ćwiczenia, czego i tak nie zrobił na żadnej wizycie. Nie polecam jako lekarza i jako człowieka. co mam robic ??? zmienic lekarza ?? podjąc sie tej operacji ? w sumie kolano mnie juz nie boli.. nie wiem co robic...

Szczerze mowiac ja bym poszla do innego lekarza. Oni powinni traktowac pacjentow z godnoscia a nie wyzywac sie. Jesli operacja jest konieczna to lepiej sie na nia zglos bo jesli tego nie zrobisz to mozesz sobie zaszkodzic ale lepiej idz najpierw na konsultacje do kogos innego:)