Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropeleczka pomocy

Natarczywa ?

Polecane posty

Gość Kropeleczka pomocy

No właśnie czy jestem natarczywa? Zacznę od początku 2 lata temu poznałam chłopaka było nam dobrze rozmawialiśmy ze sobą całymi dniami i nocami. Po pół roku zostalismy parą. Jesteśmy juz razem 1.5 roku. Było cudownie cały czas obsypywał mnie sms-ami było widac, że mu na mnie zalezy. Zawsze miał dla mnie czas na spotkanie i cieszył się z niego. Było cudownie. Jednakże nasze stosunki ostatnio sie pogorszyły. Ma dla mnie mało czasu, ciągle jakieś wykrety. Wiem, że pracuje (do 16) to rozumie, że jest zajety. Jednak dzisiaj napisałam do niego jednego smsa o 11. Nie odpisał no zrozumiałam to wiec postanowiłam, że zadzwonie do niego o 18. Wiec zadzwoniłam i rozmawialismy,, aż';, 20 min ( wcześniej potrafilismy rozmawiać po 2 godz) rozmowa oczywiście była z mojej inicjatywy, a on odpowiadał z nie checią . Po czym bez słowa sie rozłączył. Prubowałam zadzwonić do niego po tym rozłączeniu ze 3 razy on nie odbierał (myślałam, ze jemu coś sie stało). Po czym po 15 min napisał sms iz jestem za bardzo natarczywa, i że będzie musiał zakończyc związek jak tak dalej bede postepowała. Czy ja naprawde jestem, nartarczywa. Poprostu wysłałam mu 1 sms i raz zadzwoniłam, a to dla niego za dużo jak na jeden dzień echh . Poprostu tęsknie za nim.

Daj na wstrzymanie, pozwól mu oddychać niech też odpocznie od Ciebie bo bycie zachlanna tylko może doprowadzić do rozpadu wiem bo kiedyś strasznie mi na kimś zależało i gdy on się oddalal to ja ciągle w pogoni za nim to największa głupota, pamiętaj musisz być pewna siebie, niech on wie że Ciebie też może stracić, nie może wiedzieć że ma Cię na każde zawołanie!

Gość mila j988
moze cie zdradza

Gość Kropeleczka pomocy
Czyli mam do niego nie pisac nie dzwonić i czekac aż zrobi pierwszy krok?

Gość Kropeleczka pomocy
No tak tylko on juz tak sie zachowuje od 3 tygodni.

Wiem że ciężko Ci będzie ale spróbuj wytrzymać bez pisania i dzwonienia do niego ,w ten sposób dowiesz się czy jemu zależy naprawdę na Tobie. Pamiętaj że bycie na każde zawołanie jest fajne do czasu, potem męczy i wkurwia dlatego daj na luz zobaczysz wtedy czy on rzeczywiście Cię kocha.

ja bym czekała niech sam zadzwoni w końcu się domyśli że coś jest nie tak, daj mu odetchnąć trochę po co ma dzwonić jeśli wie że ty i tak to zrobisz ? daj oddychać kobieto !

Gość Kropeleczka pomocy
No postaram sie chociaż łatwe to nie będzie same wiecie jak jest. To od teraz, żednych esów dzwonienia zobaczymy co z tego wyjdzie.

Zachowuj się tak jakbyś była czymś zajęta i nie miała czasu dla niego, zacznij mieć swoje życie, spotkaj się z przyjaciółka, choćby nawet KOLEGA na piwo , pogadać , a on niech się martwi:)

Gość nikitaiaaaa
ToTYLKOjaNiktINNY dziekuje bardzo za pomoc postaram sie tak robić jak mówisz chociaz, z chcecią pojechałabym do niego zuciła sie na szyje i rozpłakała, ale trzeba byc silnym i taka będe od teraz