Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarusia12333

jestem głupia

Polecane posty

Gość klarusia12333

mam cudownego chlopaka.. jest dla mnie bardzo kochany! zawsze mi pomaga, zawsze moge na niego liczyc..... a mimo to pomyslalam o innym i z nim pisze:( mam straszne wyrzuty! nie chce tego... w sumie nic zlego nie pisze.. ale sam fakt ze roie to potajemnie... i mi sie podoba ten koles...

Gość no, jestes glupia
ale to standard u kobiet- nie doceniasz tego co masz a potem bedziesz beczec jak to stracisz- tyle ze wtedy bedzie juz za pozno. Smiech na sali, wez lopate i sie zakop

Gość klarusia12333
mlodzi czy ja wiem po dwudziestce.... juz troche. jestesmy razem 4 lata.... nie chce go stracic przez moja glupote:(

Gość klarusia12333
a fecetom cos takiego sie nie zdarza? ja wiem czego chce, chce byc z moim chlopakiem zawsze!ale nie umiem przestac pisac z tamtym, bo wiem ze nic zlego nie piszemy.... gorzej jest tym co dzieje sie w mojej glowie bo mam troche metlik:( czemu on jest taki przystojny i tak sie stara o moje wzgledy??:(

Gość no, jestes glupia
jasne, typowe pierdolenie kobiet- ja wiem czego chce, nic zlego nie robie. ale jednak metlik w glowie masz- zaprzeczasz sama sobie, jalkbys kochala swojego faceta to bys nie szukala wrazen gdzie indziej- proste. Takze nie badz egoistka i daj mu szanse znalezc dziewczyne ktora go pokocha naprawde

Gość klarusia12333
przynajmniej moge powiedziec o sobie zle w przeciwienstwie do niektorych... wiem ze nie powinam mysleco innych bo naprawde Moj Facet to Skarb jakiech malo....

Gość no, jestes glupia
skoro taki skarb z niego tym bardziej szkoda zeby sie marnowal z kims takim jak Ty

bo naprawde Moj Facet to Skarb jakiech malo..." no :D czego dowodem jest oczywisty fakt pisania z innymi :D

Gość klarusia12333
byles kiedys w stalym zwiazku? wiesz co to rutyna? boje sie ze to mnie spotkalo....

Gość no, jestes glupia
moja droga, rutyna dopada KAZDY zwiazek. Ludzie, ktorzy maja troche oleju w glowie wiedza o tym i nie szukaja od razu wrazen gdzie indziej tylko probuja cos z tym zrobic- pod warunkiem ze im zalezy na tym zwiazku

wiesz co to rutyna? boje sie ze to mnie spotkalo...." rutyny w związku nie pozbywa się myśląc o innym :D

Gość klarusia12333
zmienilo sie moje srodowisko, moje zycie od roku jest inne niz dotychczas, widuje sie z nim duzo rzadziej....czesto sa problemy o to o tamto, ciagl;e jest o mnie masakrycznie zazdrosny, ciagle mnie wypytuje o wzystko i to mnie jedynie deneruje w moim chlopaku....jestem zbyt pewna jego bo on ciagle o mnie zabiega i martwi sie o mnie, chyba przesadnie.... moze to mnie tak troche od niego odpycha....

Nie sądzę, żebyś była głupia. Zastanów się który z nich jest naprawdę dla Ciebie ważny i pielęgnuj ten związek. Musisz wybrać czego chcesz w życiu i z kim chcesz być.

Gość klarusia12333
ale ja nie szukam wrazen. on do mnie pisze to mu odpisuje. nigdy pierwsza nie napisalam...traktowalam go na poczatku jako kolege bo mowimy glownie o uczelnie, o sesji o szkole. ale cos mnie ciagnie powoli do niego tak jakby bo ciagle sprawdzam czy nie napisal... i z tym mi zle:( napisalam ze mam chlopaka i w ogole....

Gość no, jestes glupia
widocznie jestes jedna z wielu kobiet ktore wola jak facet ma je w glebokim powazaniu- masz do tego prawo, kobiece myslenie nie ma wiele wspolnego z logika. A tak w ogole to nie wroze temu zwiazkowi przyszlosci, takze chyba dla was obojga lepiej bedzie jak sie rozstaniecie

.jestem zbyt pewna jego bo on ciagle o mnie zabiega i martwi sie o mnie, chyba przesadnie.... " to normalne zjawisko u kobiet :) jak jest dobrze to trzeba to sobie spierdolić Skoro masz fajnie , wiadomo co będzie i czego możesz sie spodziewać po swoim facecie to niestety ale cie to nudzi ... no cóż młoda siksa jeszcze z ciebie Potrzebujesz wrażeń i by sie coś wkoło ciebie działo Rada : NIe twórz trwałych związków bo najzwyklej na świecie nie nadajesz sie do nich po prostu nie dorosłaś ... :D

ale ja nie szukam wrazen. on do mnie pisze to mu odpisuje. nigdy pierwsza nie napisalam..." i jeszcze to :D no ja pierd... To nie ja , to on to nie moja wina , to wina kolesia , no bo to on pisze jak bym słyszła swojego 6 -letniego chrzesniaka podczas zabawy w piaskownicy :D

Gość ft65
co wy na nia najezdzacie, to normalne ze takie licealne "zwiazki" tak sie koncza, poznali sie jako dzieci ( w zasadzie to nimi pewnie nadal sa, no autorka przynjamniej sadzac po jej wypowiedziach) wiec pora poznac kogos innego i nowego w liceum czlowiek nie wie czego szuka od zwiazku, dlatego to sie w 99% rozpada, u ciebie autorko pewno tez

Gość klarusia12333
ale zrozumcie ze ja wiem czego chce....czy wasze zwiazki sa tak mega idealne ze nawet na chwile nie obiejrzeliscie sie za kims innym? wiem tym sie roznimy ze ja tego zaluje....

Gość ft65
oj dziecko, dziecko pozyjesz troche to zobaczysz

wiem tym sie roznimy ze ja tego zaluje....' a zerwałaś juz znajomosc z tym nowym chłopakiem ? ;)

Gość klarusia12333
po prostu chcialam uslyszec czy komus innemu tez cos takiego sie przytrafilo i jak sobie z tym poradziliscie....bedac przy moim Chlopaku nie mysle w ogole o tamtym, a jak jestem sama to czekam czy napisze czy nie....

Gość no, jestes glupia
nie no, to takie typowe ze az zalosne- wszyscy sa be, tylko ja wspaniala, nawet od kobiety jednak nalezy wymagac odrobiny samokrytycyzmu

klarusia szukasz potwierdzeń że skoro wszyscy tak robią to ty też tak możesz ? :D

Gość klarusia12333
nie, ale zaluje tego ze pisze z tamtym w sumie o pierdolach a moj facet o tym nie wie. nie czulabym sie winna gdyby nie fakt ze mi sie podoba ten koles fizycznie. i tyle moje wszystkie uczucia sa skierowane do mojego chlopaka.

Gość no, jestes glupia
na razie niby nic sie nie stalo, ale moge sie zalozyc o skrzynke piwa jak ta watpliwej jakosci historia z drugim gosciem sie zakonczy, co bardziej rozgarnieci wiedza o co chodzi ;P