Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicnowegonicnowego

jakie prezenty dostajecie od swoich ukochanych??

Polecane posty

Gość nicnowegonicnowego

jak w temacie. czym Was obdarowuja partnerzy

Gość nicnowegonicnowego
chodzi mi o urodziny, imieniny i tego typu okazje

Gość nicnowegonicnowego
a ta bizuteria jest w Twoim guscie?

Gość Yachu
cipkie co sobote

Gość jamaica78
perfumy jakies drobiazgi albo romantyczna kolacja wypad gdzies kino itp

to co ja bym chciała, bo boi się i byłoby mu bardzo smutno gdybym nie była zadowolona z jego prezentu. Czasem jednak jestem ciekawa co on by mi chciał dać ale jak tak woli, to się z tym pogodzę.

Gość ja wiem ...
jakie dostawałam,bo aktualnie jestem sama.Na każdą okazję kupował mi kwiatka w doniczce i zawsze z tekstem,że kupił go u znajomego,który ma kwiaciarnię i udało mu się "urwać" dwa czy trzy złote.Teraz się z tego śmieję, ale wtedy...:(((

Gość jamaica78
ja w tym roku dostalam pierscionek zareczynowy o 4 rano zabral mnie nad morze i sie oswiadczyl:)

Gość wwwwwuwuzele
A ja dostaje kopa w dooope i co miesiac po ryju :P :D

Gość nicnowegonicnowego
moj nie ma wyobrazni albo ochoty sie wysilic. kiedy jestem z nim na zakupach w okresie jakiej waznej okazji oznajmia mi przy kasie, ze za mnie zaplaci - np sweter. kiedys natarczywie wypytywal, co chcialabym dostac, o czym marze - nie mowie nigdy, ale juz dalam za wygrana i poiwedzialam co mi chodzi po glowie - a on zmienil temat, a potem dostalam cos zupelnie innego. a on jeszcze przy wreczaniu stwiwerdzil, ze pewnie mi sie nie spodoba

Gość A JAMICA
ile jestescie razem ? fajne takie oświadczyny, tylko pomarzyć...

Gość jamaica78
to fajnego masz chlopaka. a swoja droga madroscia nie grzeszysz wiec i pprezenty w miare rozumu

Gość jamaica78
ponad dwa lata, jednak nie uwazam ze staz ma znaczenie

Gość nicnowegonicnowego
oczywisice zaczyna sie obrazanie. zenada.

Gość jamaica78
sorry ze tak zareagowalam ale wkurzaja mnie takie komentarze jak ktos nie ma nic wspolnego z tematem to po co pisze?

Gość A JAMICA
to fajnie, ile macie lat ? zaskoczona byłas takimi oswiadczynami, fajnie ?

Gość truskawencjaaaa$
ehhmm na okazje hmmm skórzana kurtka(po uzgodnieniu co potrzebuje)a tak to bizuteria kwiatki jakis miś duzy

Gość pot
ja swojej kupuje rajstopy

Gość jamaica78
ja 19 on 23. bylam mega zaskoczona rozplakalam sie az ze szczescia chyba najfakniejsza chwila w moim zyciu.

Gość nicnowegonicnowego
aa no chyba, ze to do tego wwwuwuzele, to sie zgadzam - ale szkoda to komentowac. ja sie pytam z ciekawosci jak to jest u innych. nigdy nie dostawalam prezentow, nawet w dziecinstwie - rzadko, wiec nie jestem jakaa wielce wymagajaca ksiezniczka. uwazam, ze do zrobenia komus prezentu, trzeba sie przygotowac, wysilic, a nie tak na odwal sie.

Gość 3333333ooooooooooooooo
zazdroszcze........... serio życze szczęscia

Gość jamaica78
wg mnie nie wazne co dostaniesz wazne ile pracy wlozyl w to twoj chlopak chyba lepiej dostac cos co moze nie jest szczytem marzen ale prosto z serca wyszukane itp niz cos kupione bo trzba

Gość A JAMICA
też zazdroszcze, mam tyle samo lat co TY jamica, facet za pare dni 24, jestesmy razem ponad 3 lata i nic chyba z tego nie bedzie ale też mi sie marzy nad morzem, przy zachodzie słońca

Gość nicnowegonicnowego
no tez tak mysle. dlatego jest mi czasem przykro. myslalam, ze nie jestem jedyna, ale chyba jednak moj przypadek jest wyjatkowy

Gość jamaica78
dzieki wiesz moze nie planujemy jeszcze slubu ale pierscionek to symbol i takie potwierdzenie ze juz na zawsze ze jestesmy siebie pewni. teraz chyba kazdy prezent bedzie dlamnie malo efektowny:)

Gość jamaica78
tez nie lubie prezentow ktore sa takie na odwal sie wole wtedy wcale nic nie dostac na szczescie od chlopaka zawsze dostaje cos od serca njednak od przyjaciol zdarzaja sie takie wymuszone prezenty az przykro sie robi

Gość u mnie jest tak...
Dostaję najpiękniejsze prezenty na świecie od swojego faceta :D (oczywiście wg mnie są najpiękniejsze). Ostatnio zrobił mi super niespodziankę. Wróciliśmy do domu po pracy, powiedział, że mam się nie zbliżać do kuchni. Zrobił mi pyyyszną pizzę w kształcie serca :D Taką wieeelką i przepyszną. Jak dla mnie prezent/niespodzianka bezcenna ;) Na Walentynki - kupił ramkę na zdjęcie, papier kolorowy. I zrobił dla mnie wydzierankę. Wielkie serce z ciepłych kolorów na środku (zamiast zdjęcia), tło w zimnych kolorach. Ramka z serduszkiem pięknie się prezentuje. A z tyłu dedykacja i wyznanie miłości. Jeśli chodzi o rzeczy materialne, to czasami trafią się jakieś perfumy, kolczyki, kwiaty.

Gość nicnowegonicnowego
nie chce mi sie chodzic na zakupy w danym okresie, bo zaraz wyskoczy z prpozycja. w ja wlasnie chcialabym tak cos od serca, a jesli juz na tych zakupach, to zeby sam cos wymyslil, a nie po fakcie zalatwial sprawe