Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicnowegonicnowego

jakie prezenty dostajecie od swoich ukochanych??

Polecane posty

Gość u mnie jest tak...
Aha.. dodam, że moje prezenty dla niego są również najczęściej robione przeze mnie ;) wolę dostać kartkę urodzinową własnoręcznie zrobioną niż jakąś wybajerowaną ze sklepu. Zresztą oboje z takiego samego założenia wychodzimy :) Liczą się chęci - to one są najważniejsze i dają drugiej osobie największą satysfakcję.

Gość jamaica78
dokladnie prezenty tylko od serca. nie wazne za ile tylko ile pracy w to wlozyl wiesz oze pogadaj z facetem ze chcialabys zeby cie zaskoczyl. zaskoczenie to najlepszy prezent ja rok temu dostalam a raczej mialam dostac wyjscie do prawdziwego cyrku nigdy nie bylam w takim no nie bylo juz miejsc ale sam pomysl i wg mnie ucieszyl ostatecznie kino i kolacja :)

Gość u mnie jest tak...
jamaica78: zgadzam się w 100% :)

Gość jamaica78
ciesze sie i tez z tego ze wkoncu jakas rozmowa bez obrazania itp

Gość nicnowegonicnowego
no akuart wtedy wydaje kupe kasy, ale wcale mnie to nie cieszy. bo jesli cos sobie kupuje, to znaczy, ze jest mi to potrzebne i stac mnie na to. a czuje sie wtedy jak dziadowa. nie wiem, tak zostalam wychowana, zeby nikogo nie naciagac na nic. kiedys sie sprzeciwilam i sama zaplacilam i sie obrazil. on twierdzi, ze nie ma pomyslu na mnie.

Gość srutututupęczekdrutu
a ja dostałam ostatnio kolię versace:) za urodzenie dzidziusia, tak w podziękowaniu za trudy porodu :)

Gość nicnowegonicnowego
srutututu - gratuluje dzidziusia:) moja siostra tez dostala piekny komplet bizzuterii po porodzie. mily gest od meza. wszyscy wtedy skupiaja sie na dziecku i jemu daja. a tu mama tez doceniona:)

Gość jamaica78
tez milo wkoncu jakis mezczyzna docenil trud porodu plus dla twojego partnera:) moze chlopak poprostu boi sie ze cie zawiedzie ze bedziesz zla ze kupil cos co ci sie nie podoba moj tylko raz zaproponowal ze cos wybiore a on zaplaci ale sie nie zgodzilam wiec zaczal kombinowac:)

Gość nicnowegonicnowego
zostal mi z dziecinstwa taki stres zwiazany z dostaniem prezentu, a raczej jego brakiem. jako dziecko mialam zawsze duzo nadziei i zawsze byla dupa. teraz w doroslym zyciu najchetniej przespalabym jakas swoja uroczystosc, zeby znowu nie pzezywac takich uczuc.

Gość jamaica78
wiesz prezent to tylko rzecz wazne ze pamieta :)

Gość nicnowegonicnowego
niby prezent nie jest wazny, ale swiadczy o stosunku do drugiej osoby.

kwiaty, perfumy, biżuteria i obraz na rocznicę który zamówił dla mnie a na nim kazał na malować miejsce z wakacji nasze ulubione( tam mi się oświadczył). ale i tak najpiękniejszy prezent to nasza córeczka:-)

Gość nicnowegonicnowego
kiedys przeczytalam, ze prezent jest jak uczucie - i nie chodzi tutaj o wymiar materialny, ale wlasnie - trud, sposob wreczenia, pomysl itp

Gość jamaica78
kurcze moze powiedz mu niech sie postara sama go zaskocz czyms to sam tez cos wymysli

Gość A JAMICA
ja bym chciała dostac kiedys ten jedyny, wymarzony, pierscionek...

Gość nicnowegonicnowego
ja go zaskakuje, nawet bez okazji. a na specjalne okazje dostaje prezent z kilku czesci - cos zwiazanego z hobby, cos praktyczne w wersji luksusowej. i jak zwykle chce sie odwdzieczac - oplacajac mi cos przy kasie. niedlugo bedzie placic mi za podpaski w rossmanie w formie prezentu:)

Gość SandraSandra20
Ja dostaje tak bez okazji kwiatki od mojego Misia:) Zawsze mi kupuje:) A na urodziny hm.. to co sobie wymarze, zabiera mnie do centrum handlowego i tam wybieram plus do tego jakies kino, kolacja...:) Jest bardzo kochany:*:) Pozdrawiam!

Gość jamaica78
ja czekalam dosyc dlugo ale juz mam i dbam oi niego jak o dziecko :) moj skarb

Gość A JAMICA
na pierścionek długo czekałaś? fajnego musisz miec faceta

Gość jamaica78
a jakie wy prezdenty sprawiacie ukochanym? tez ciezko c? ja perfumy ale najbardziej lubie robic sama cos npo ramke z masy solnej z naszym zdjeciem albo ostatnio prepyszny tort z fontanna i swieczkami

Gość jamaica78
raczej nie chodzi tu o fajnosc poprostu sie kochamy mamy wspolne planu mieszkamy razem i on wkoncu doros do takiej dekjlaracji

Gość A JAMAICA
masz 19 lat i już mieszkacie razem ?studiujesz ? ja jestem w technikum jeszcze

Gość jamaica78
ide na studia zaoczne jak dobrze pojdzie chodzi tu o stala prace bo na wakacje mam a zalezy mi na stalej tylko po maturze wcale tak latwo nie jest u mnie w miescie, mieszkamy razem od listopada. i to nas umocnilo w przekonaniu ze to to

Gość A JAMAICA
czyli jestes juz po maturze , tak ? a co na to twoi rodzice ? mieszkasz z chlopakiem w jego mieszkaniu czy poprostu razem z rodzicami ?

Gość fsdfsdfsdfsdsdf
ja dostalam prostownice do wlosow, mp4, bizuterie srebrna ,telefon, laptopa, kiedys dal mi 500 powiedzial zebym sobie cos kupila.. i duzo innych rzeczy np cienie, tusz, kolczyki po raz drugi..

Gość fsdfsdfsdfsdsdf
oczywiscie perfumy wiele razy

Gość fsdfsdfsdfsdsdf
a ostatnio tunike i pierscionek:)

Gość jamaica78
mieszkamy u mnie. moi rodxice nie maja nic przeciwko. ale nie jest to zwadna patologia etc bo pewnie zaraz padnie taki komentarz

Gość A JAMAICA
fajnie masz, a jak to wyszło ? poprostu powiedzieliscie rodzicom ze chcecie razem mieszkać ?

Gość jamaica78
to wyszlo jakos tak sprawy osobiste o ktorych raczej nie bede pisac na forum , ale rodzice sie zgodzili