Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość locus lukasz

nie wiem meczy mnie iewiedza

Polecane posty

Gość locus lukasz

Moj przyjaciel w ostatnich dniach stracila kogos bardzo bliskiego...... niestet nie wiem kogo bonie chce mi powiedziec.... milczy nie odzywa sie, stracilem z nia kontakt ... sam nie wiem co jej powiedziec jak czesto cos mowic zagadywac itd. POMOCY !!!! oszaleje !!!! nie wiem jak moge pomoc.... nie moge i to mnie denerwuje. Pozatym nie wiem o kogo chodzi to tez mnie meczy

Gość złamane sercce..on ma kochanke
jak najczesciej...bliski kontakt porzebny...

a co powiedziec..jak się masz...co słychac... i sama rozmowa pójdzie.. ważne, że będziesz...

jesli ona czuła, że ją olewałeś..lub miałeś inną na boku... to musisz sam zagadac...bo to ty masz pokazac, ze ci zalezy...ze nie masz innej facet jak ma inną..to olewa..jest nieobecny..unika kobiety, której wmawiał 2 dni temu, że jest only you

Gość locus lukasz
ludzie ja mowie o smierci kogos bliskiego a ten oststi post tjakis KOSMOS...najgorsze jest to ze my jestesmy na bierzaco ale TERAZ nie ma mie na miejscu tylko zostal konatkt gg, nk, email........co najwazniejsze nie wie dokonca o kogo chodzi ....PORAZka

Gość locus lukasz
jest tu kto zeby mi cos jeszcze doradzil?????

Gość locus lukasz
a dzis jest tu kto co mi doradzi cosssssssssssssssssss?????????????? PLEAS!!!!!!!!!! pomocy