Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiwefhyukhsdu

dlczego

Polecane posty

Gość uiwefhyukhsdu

inne dziewczyny dostaja od chlopakow jakies prezenty bez okazji, niekoniecznie drogie np. roze:( ja nie pamietam zebym przez dwa lata zwiazku dostala cokolwiek:( nawet komplementu, bilety kupujemy osobno, na pizze czesto to ja daje cala kwote:( tez sadzicie ze to nie jest normalne? czeuje sie starsznie z tym,z e inne dziewwczyny sie chwala co dosatyja na dzien kobiet, na imieniny czy urodziny a ja milcze :(

Gość a mówiłaś mu o tym
Z facetem jest jak z dzieckiem autystycznym: wielu rzeczy oczywistych dla większości ludzi trzeba go nauczyć. Sądzę, że on po prostu nie wie.

Gość uiwefhyukhsdu
mowilam mu nieraz:( totalnie mnie olał:o mowilam ze inne dziewczyny sa inaczej traktowane, ze potrzebuje czasem dobrego slowa a on na to, ze stara sie swiom zachowaniem :( ale mi jest przykro:(

Gość uiwefhyukhsdu
bo go kocham. jest spoko, umie wszytsko, jest inteligenty i uczynny: ale czy to jest olewanie?

Gość uiwefhyukhsdu
to nie chodzi o romatyzm, raczej chodzi o zwykla potrzebe zauwazenia: jak ladnie wygladasz, o nowa sukienka, kocham cie za:( czase m ma wrazenie ze jest moim kolega a nie chlopakiem:O i nie zarabia malo bo ma te 3000 :( mi wystarczy glupoie przytulenie i powiedzenie, ze jestem superdziewczyna. po prostu:(