Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaa

Nieregularne cykle a gumka " w srodku" - pomoze plisss

Polecane posty

Gość pytajkaaa

Prosze Was o porade...juz opisuje sytuacje: Pigulek nie biore juz pare lat i okres dostawalam miejwiecej w tym samym czasie..ostatnie pierwsze dni okresu mialam 25 kazdego miesiaca...w maju okres dostalam 28 a teraz w czerwcu 16 - tomnie zdziwilo bo duzo wczesniej...i nie mialam obolalych piersi,ktore u mnie jako pierwsze symbolizuja zblizajacy sie okres.. W ta niedziele wieczorem kochalam sie z chlopakiem ...skonczyl we mnie,a gdy wyjalczlonka zorientowalismy sie zegumka zostala w srdoku...odrazu poszlam do lazienki i ja wyjelam..gumka byla cala, sperma w zbiorniczku jednak nie wiem czy nic z niej nie wylecialo jak szlam do lazienki... I ty pytanie do Was...czy jest duza szansa na ciaze? Wiadomo szansa zawsze jest,ale nie wiem jak teraz przez ten okres,ktory dostalam za wczesnie. Acha dodam ze w niedziele jeszcze mialam koncowke okresu... Niby po okresie zaraz sa nieplodne dni..ale to ze dostalam okres tydzien wczesniej niz poprzednio nie wiem kiedymam dni plodne.

Gość 26 dzien cyklu
jesli ostatnia miesiaczke mialas 16 to znaczy ze masz teraz 7 dzien cyklu, tak? w niedziele byl zatem dzien 5 dopiero... biorac pod uwage ze Twoj poprzedni cykl byl dosc krotki bo niecale 3 tygdonie, to calkiem mozliwe ze mialas w niedziele dni plodne, wszystko zalezy od tego jak dlugi masz teraz cykl...jesli taki krotki jak poprzedni, to w niedziele mogl byc dzien plodny...

Gość pytajkaaa
no wlasnie nie wiem jakto teraz jest...szczerze powiem zglupialam ;/ czyli nie da sie teraz jakos tego obliczyc? Wogole to zawsze myslalam ze zaraz przed a napewno zaraz po okresie sa dni nieplodne...a w niedziele mialam koniec okresu juz...stymze zastanawia mnie tojak to sie ma do tego ze teraz okres dostalam jakie 9-12 dni wczesniej ;/ Chyba zostanie mi tylko czekanie..

Gość 26 dzien cyklu
jezeli ma sie krotki cykl to faza nieplodna po okresie w ogole nie wystepuje i po okrese albo nawet juz w trakcie zaczynaja sie dni plodne jezeli normalnie Twoje cykle sa regularne co 28-30 dni to w dniu 5 cyklu mialas dni nieplodne jeseli zawsze masz takie krotkie cykle 3 tygodniowe to niestety juz w niedziele dni plodne mialas. wszystko zalezy od tego jakie mas zazwyczaj cykle, podejrzewam ze ten poprzedni krotki byl zupelnie jednorazowy a poza tym nie martw sie tak, w ciaze nie jest wcale tak latwo zajsc jak ci sie wydaje, wysrarczy wejsc na watki starajacych sie o ciaze :)

Gość pytajkaaa
;) wiem wiem ze nie tak latwo ...moi znajomi niejedni dluuuugo starali sie o dziecko,choc byle tez "szybkie" wpadki ;) Dzieki ze mi troche rozjasnilas...ja mam raczej dlugie cykle..tak obliczalam 32 dnimiejwiecej - tez sadze ze to byl jednorazowy wyskok z tym okresem ;) Trzymaj sie i milej nocy !