Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man made paradise para paradis

Prawdziwy mężczyzna POWINIEN....

Polecane posty

Powstała już lista "prawdziwa kobieta powinna..." teraz napiszmy listę pt.:"prawdziwy mężczyzna powinien...." Ja zacznę: Powinien: -być inteligentny i wykształcony -mieć jakieś ciekawe hobby (mnie imponuje np. gra na jakimś intrumencie lub uprawianie ciekawego sportu np. gra w tenisa) -być zaradny -szanować kobiety i zwierzęta i wszystkich ludzi, którzy na szacunek zasługują -być uczuciowy i lojalny -być ambitny -być towarzyski -znać perfekcyjnie przynajmniej 1 język obcy -zarabiać więcej pieniędzy niż jego małżonka -nie obrażać się o byle co (inteligentni mężczyźni tego nie robią z resztą;) ) -pomagać żonie w pracach domowych, dzielić się z nią obowiązkami - sprzątać, prać, gotować, prasować, zajmować się dziećmi -nie przynudzać -zawsze znaleźć temat do rozmowy -szanować poglądy innych -nie być maminsynkiem -być przystojny i zadbany, męski -używać dobrych perfum -fajnie się ubierać Uważam, że wcale nie wymagam wiele.

być moim macho i mnie bronić przed wszystkim jednocześnie pozostać misiem do przytulanek :)

Gość dyjament
wypisz -wymaluj - caly ja :)

dyjament - no to na jakim grasz instrumencie i od ilu lat?:)

Gość me 2
zna ktoś takiego w ogóle? tacy istnieją chyba tylko w komediach romantycznych typu Twilight...:classic_cool:

Gość dyjament
na akordeonie - od szkoly średniej :) iwierzcie mi drogie panie - to bardzo niebanalny instrument , tylko w naszej mentalności " przypisany " Cyganom i wiejskim weselom :)

Gość moja poprawność polityczna
idąc tym tropem odmawiasz męskości (kobiecości też?) każdej osobie np. z zespołem Downa, która nie z własnej winy nie może nauczyć się dobrze języka obcego (niekiedy nawet ojczystego).

Powinien nie przynudzać, nosić trampki do usranej śmierci i mieć tatuaże na łapach, kilkudniowy zarost też wskazany, seksowny głos i musi cudownie pachnąć :P

Gość dyjament
no ,tak . z tymi trampkami moze być problem ...