Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana___20

Ktoś moglby mi pomoc w znalezieniu pracy w Anglii?

Polecane posty

Gość Zdesperowana___20

Witam ! Mam 20 lat. Nie mam rodzicow, niedawno stracilam prace... jestem sama jak palec, załamana. Mam nawet mysli samobojcze. Nie wiem, co robic :( Myśle o wyjeździe do jakiegos kraju, np. Anglii ale nie mam żadnych kontaktow. Czy realne jest żeby ktoś mi pomógł ??

Gość 200 na tydzien
dziecko kochane nie mysl o takich zlych rzeczach.

Gość a masz jakas kase
zebys mogla tutaj przyejchac i przejzyc kilka tygodni? daj maila.

Gość halinka z gor
ktos ci tu podal oferte pracy, nawet atrakcyjna, tylko ze ofery w ktorych nie wymaga sie doswiadczenia i wyksztalcenia sa bardzo podejrzane. Jesli chodzi o Anglie to cieko tu z praca teraz, poczekaj z miesiac. A jak twoj angielski?

Gość Zdesperowana___20
Znam angielski na poziomie średnio-zaawansowanym. Mam trochę oszczędności, ale niedlugo mi sie skończą jeżeli nie znajdę pracy :( Oferte z linka zaraz sprawdzę, dziekuje za odzew

Gość Zdesperowana___20
wyslalam tam swoje zgłoszenie, zobaczymy czy się odezwą, ale to tylko do września, a co potem

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaa
podam ci sprawdzona agecje w Londynie sama przez nia pracowalm .mysle ze ta osoba znajdzie ci bezpieczna prace z noclegiem, http://www.neweuropepersonnel.co.uk/ najlepiej tam zadzwon moze jako opiekunka znajdziesz prace.

Gość iwonaaaaaaaaaaaaaaa
nformacje dla Au Pairs Osoba stanu wolnego powyżej 18 roku życia, która przyjeżdża do Wielkiej Brytanii w celu nauki języka i zamieszkania z angielsko-języczną rodziną. Wymagana jest podstawowa znajomość języka angielskiego Au pair pokrywa koszty przejazdu do Wielkiej Brytanii i z powrotem Najczęściej wykupuje na własny koszt kurs językowy, aczkolwiek niektóre rodziny pokrywają również koszty nauki. Doświadczenie w pracy z dziećmi jak również znajomość wykonywania lekkich prac domowych jest wskazana i mile widziana (jeśli kandydat/ka posiada referencje prosimy o ich dołączenie do wniosku) Kto to jest Au Pair? Osoba zatrudniona jako Au Pair ma zapewniony oddzielny pokój w domu rodziny, u której mieszka oraz wyżywienie Pomagając w zajęciach domowych i/lub opiekując się dziećmi przez około 25 godzin w tygodniu (w tym najczęściej 2 wieczory) zostaje wynagradzana kieszonkowym w wysokości Ł45-50 tygodniowo. Dni wolne, 1-2 w zależnosci od umowy z rodziną. Au pair ma czas wolny na naukę języka, zwiedzanie kraju i poznawanie jego kultury itp. Koszt New Europe Personnel Ltd nie pobiera kosztów od kandydatów. Jedynym kosztem jakim obciążona jest osoba zainteresowana to koszt związany z korespondencją pocztową. W przypadku otrzymania oferty pracy osoba pokrywa koszty podróży oraz (w zależności od zawartej umowy) kursu językowego. Jeśli jesteś zainteresowany/a przyjazdem do Wielkiej Brytanii jako Au Pair, skontaktuj się z nami a otrzymasz dalsze informacje i odpowiedzi na wszystkie pytania.

Gość cos znalazlamzzzzzzzzzzz
Nasz klient, producent zywnosci w Consett poszukuje pracownikow produkcyjnych. Do Twoich obowiazkow bedzie nalezalo: Praca na linii produkcyjnej, Metkowanie pudelek, Ladowanie wozkow gotowymi produktami, Przygotowywanie skladnikow potrzebnych do produkcji, Praca zmianowa (6 - 14, 14 22, 22 6), w przypadku pracy przy metkowaniu (9 17), przygotowywania skladnikow do produkcji (4 12), Wazne jest znajomosc higieny i bezpieczenstwa pracy, Podstawowa znajomosc jezyka angielskiego konieczna, Stawka 5.80 za kazda przepracowana godzine. Kontakt: Aby aplikowac na ta pozycje skontaktuj sie z naszym biurem. Osoby kontaktowe Helen Hawes lub Ela Lasek. Tel. 0191 4286 444 Email: HelenHawes@zenithpeople.com lub ela@zenithpeople.com tutaj link do tej pracy http://www.praca.polnews.co.uk Napisz do nas Przydatne Linki Szukaj Archiwum ofert Wszystkie Newsy Praca

Gość cos znalazlamzzzzzzzzzzz
Tylko pamietaj ze kazda Agencja musi byc zarejestrowana i bez pobierania kasy .

Gość myslisz ze ktos cie
przygarnie? Z POlakami na emigracji to najlepiej jak najdalej.

Gość gość

Bardzo uczciwe podejście do Polaków zaczynających przygodę z emigracją mają w gsconsult.co.uk/. Gorąco polecam, bo prowadzą cię za rękę po wszystkich zagadnieniach niezbędnych do ustabilizowania początkowego, właściwie najgorszego okresu. Jak już się załapiesz w robocie to pójdzie naprawdę gładko. Pomocni, życzliwi ludzie. W Job Center ogarniają, mieszkania, bilety, robotę. Co chcesz dosłownie.