Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaką książe?

jaką książke polecacie? co wato przeczytac?

Polecane posty

Gość jaką książe?

witam zbliżają się urlopy a jak wiadomo dobra książka to przyjaciółka kobiety na plaży ;p co polecicie 21 latce ? jakie książki wato przeczytać?

jedyne książki jakie w życiu przeczytałam to oszaleć ze strachu i pamiętnik narkomanki, były fajne to tyle:)

Gość r r r r r r r r r r r r r r r
kamasutrę

Gość ta co jest na zaocznych
pamienik narkmani też czytałam i sie zgadzam naprawde dobra książka. ale polecam przeczytanie innych ;p

Gość warto-nie warto
Alchemik-P.Coelho Jedenaście powodów Czy wiesz ,kogo kochasz?-Z. Celmer

Gość jaką książke
możę ktoś jeszcze jakies wymieni?

Gorąco polecam trylogię Millenium autorstwa Stiega Larssona, tytuły książek to cz1 "mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", cz2 "kobieta, która igrała z ogniem", cz3 "zamek z piasku". Książki liczą sobie po ok 700 stron małym drukiem a czyta się jednym tchem, polecam. Natomiast jeśli masz ochotę na coś spokojniejszego to polecam książki Jody Picoult, takie powieści psychologiczne można powiedzieć. Po za tym lubię też Grocholę "Osobowość ćmy" jest u mnie bezsprzecznym numerem 1 jeśli chodzi o jej twórczość i ta książkę z czystym sumieniem polecam każdemu, bo jest bardzo wzruszająca. Mogłabym ci polecić jeszcze kilkanaście innych książek, odwołuję się teraz jedynie do moich najnowszych odkryć. Mam nadzieję, ze znajdziesz coś dla siebie.

jeśli lubisz ckliwe, rozlazłe książki pełne truizmów i pseudofilozoficznego bełkotu to Coehlo pisze właśnie dla Ciebie ;) jeżeli chciałabyś natomiast przeczytać coś wesołego, lekkiego, z wartką akcją - sięgnij po Chmielewską :) niezmiennie również polecam klasykę z moją ulubioną "Anną Kareniną" na czele :)