Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba to przemyśleć

W jakiej sieci najbardziej opłaca się abonament za ok. 25 zł ???

Polecane posty

Gość gupeek
mi sie w orange oplaca - calosc mam do wykorzystania na rozmowy smsy czy transfer danych, jak chce - obejmuje to nawet smsy konkursowe. mam (za darmo) pakiet 400 smsow i niewykorzystane pieniadze przechodza mi na nastepny okres rozliczeniowy (zdaje sie ze po 3 miesiacach przepadaja, ale az tyle to mi nigdy nie zalegaly :) )

Gość jbcbowqbcdqb
zalezy tez w jakiej sieci maja osoby, z ktorymi najczesciej chcesz sie kontaktowac, to moze miec znaczenie. a tak swoja droga sugerowalabym telefon na karte, jesli potrzebujesz aparatu, to mozesz wziac mixa. ale zaden abonament nie bedzie korzystniejszy niz telefon na karte. zreszta teraz telefony nie sa tak drogie jak kiedys, mozna we wlasnym zakresie sobie kupic.

Jestem w simplusie i myslę o przejściu na abonament w tej sieci, bo jest w niej też mój brat, który jest mi najbliższy, ale większość znajomych jest w Orange, potem w Erze. Teraz zaczynają przechodzić na Play... Nie chciałabym tak co chwile latać z kwiatka na kwiatek jak oni... Ile kosztują smsy i minuty za ok. 25 zł abonamentu w Waszych sieciach? W Plusie za 25 zł miesięcznie bez nowego telefonu jest 45 darmowych minut + 90 smsów /zamiennie/ z 30 min rozmów, nie wiem czy to się opłaca? No i jeszcze jest 5plus, więc zbiera się punkty za które można komuś doładować telefon lub wybrać prenumeratę Focusa/Pani i inne nagrody. Hmm...

Gość jbcbowqbcdqb
W Plusie za 25 zł miesięcznie bez nowego telefonu jest 45 darmowych minut + 90 smsów /zamiennie/ z 30 min rozmów, nie wiem czy to się opłaca w superkarcie syberyjskiej 25 (oferta bez telefonu) masz 60 minut wymiennych na 180 smsów (1 minuta=3 smsy) warunkiem przystąpienia do programu 5plus jest staż 3 m-ce i średnia z rachunków ostatnich 3m-cy 60 zł.

Gość jbcbowqbcdqb
w tej samej taryfie można dokupić pakiety dodatkowe, każdy z nich kosztuje 10 zł wybrany numer w plusie (200 minut) wszystkie sieci (30 minut) 5 numerów w plusie i na stacjonarne (100 minut) można dokupić każdy z nich, każdy kosztuje 10 zł brutto.

Gość jbcbowqbcdqb
albo jeszcze inna opcja, już z telefonem - umowa minutowa tam usługa wybrany numer (nielimitowana ilość połączeń na jeden wybrany numer w Plusie) jest bezpłatna (ale nie wlicza się na poczet zrealizowanego kontraktu). zajrzyj na stronę Plusa www.plus.pl i tam masz regulaminy. jak przede wszystkim masz brata w Plusie, to bym ci minutową polecała, bo tam też jest stała stawka do wszystkich sieci, m.in do Playa, gdzie w innych taryfach jest ona wyższa poza abonamentem niż do pozostałych sieci.

Dziękuję bardzo :) jednak są tu na cafe jeszcze dobrzy ludzie :) Brat ma taryfę Kubali.. 30 minut wymienne na 150 smsów + 45 minut do wszystkich sieci o każdej porze. To za 25 zł. Z tego co napisałaś, to chyba jednak abonament bardziej się opłaca niż karta.. chodzi o ceny za pojedyncze smsy i minuty.

Gość jbcbowqbcdqb
wiem, ja mam specyficzną taryfę w swoim abonamentowym, ale to jest firmowa taryfa, więc nie ma co porównywać. a brat to pewnie miał przedłużenie bez wymiany aparatu, prawda? w kubali można aktywować za 10 zł miesięcznie brutto wybrany numer w Plusie bez limitu połączeń, nie wiem czy wiecie :) na Twoim miejscu chyba bym się zdecydowała na minutową z tym wybranym numerem, bo wydaje mi się korzystna, tam też te minuty kontraktowe wymienne są na SMSy

Gość gość
hej, a teraz co możecie poradzić? jaki abonament się opłaca?