Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady gagita

szok

Polecane posty

Gość lady gagita

Politycy PO już publicznie zapraszali Grzegorza Napieralskiego do koalicji w ten sposób chcą powalczyć o głosy :(

Gość 987654321...
A politycy PiS stali się nagle lewicowi :D Jaka ta cała polska polityka jest żałosna :O

Gość lady gagita
i na kogo tu głosować?z dwojga złego już chyba wolę Kaczyńskiego bo Tusk rządzi a jest gorzej a nie można wszystkiego zwalać na kryzys

Gość 987654321...
Ja wolę Komorowskiego. Zwłaszcza po tych ostatnich jego kłamstwach dotyczących służby zdrowia :O

Gość 987654321...
Po kłamstwach Kaczyńskiego oczywiście :D

Gość lady gagita
tak sąd zadecydował ale nie można wierzyć nawet mu, to że Kaczyński przegrał to o niczym nie świadczy.A w praniu wyjdzie tak że Komorowski całkowicie dobije służbę zdrowia,która i tak działa tragicznie ale jakoś działa.

Gość 987654321...
Nie no bez przesady. Nowej definicji prywatyzacji to nawet sąd nie wymyśli, a mnie chodzi też o to co ostatnio Kaczyński opowiadał w Szczecinie i Radomiu. Nie jestem wielką zwolenniczką Kopacz, ale wczoraj udowodniła, że Kaczyński niesłusznie sobie i swojej partii przypisuje te dobre rzeczy, które się stały - tu mam na myśli między innymi pieniądze dla stażystów i rezydentów. On w żywe oczy kłamał :O Nie mam już czasu

Gość lady gagita
zresztą co ja tu piszę,już ta służba jest dobita przez PO,jeszcze parę lat temu tak długo się nie czekało do specjalistów,teraz w ogóle łaskę robią że przyjmą i nie zlecają żadnych badań tylko wróżą z fusów od kawy co pacjent ma i trują prochami.

Nie bylem glosować ,dla mnie liczy sie bojkot .aby ci wyzej robili cos dla nas a nie ładowali nasza kase we własne kieszenie ,np Komorowski

Opowiadajcie sie za ktora strona jestescie ,jak my nic niezmienimy to oni tez nic nie zrobią

Gość kldhfklshfldsf
Ja na Kaczyńskiego nigdy w życiu nie zaglosuje. O nie!!!!!!!! Jego wizja prezydentury mnie przeraża. A czy pójdę zagłosować na Komorowskiego to jeszcze pomyślę.

Gość bubus2006
Ludzie, co się z wami dzieje, przypomnijcie sobie kaczora sprzed paru lat, biale miasteczka, pielegniarki itd. Ten chodzący szczyt zakłamania już nie może wytrzymać w swojej nowej lukrowanej skórce, jak postawi cokolwiek na nogi, to nas - na baczność.

Gość lady gagita
Tusk jest bardziej fałszywy,Kaczyński nie kłamie wszystko co myśli to mówi,wyrzuca z siebie aż za dużo w przeciwieństwie do Tuska który udaje minę do złej gry Jak kiedyś przegrał z PIS to miał taką wredna minę że nawet publicznie nie potrafił tego ukryć,nawet nie pogratulował zwycięzcą.Tak jest z Tuskiem on jest tam tylko dla pieniędzy,sławy.Choć nie przepadam także za Kaczyńskim to na niego zagłosuję.

Gość O tak, Kaczyński jest taaaki
prawdomówny :O Nie zapamiętuję słów prezia, bo tez i nie ma czego pamiętać, ale słów o tym, że nie będzie premierem, gdy jego brat zostanie prezydnentem, a Marcinkiewicz to premier na całą kadencję to chyba nikomu specjalnie przypominać nie trzeba? :O

Gość gfjgfajkgk
Kaczyński nie kłamie? O której mówili o tym w Radiu Maryja? :O Cały kurwa czas kłamie :O Na każdym kroku. Co ten człowiek sobie wyobraża? Nawet sąd po raz kolejny uznał, że kłamie, a on znowu pierdoli o odwołaniach i apelacjach. To ma być prezydent? :O No kurwa nie :O

Gość lady gagita
Radia Maryja nie słucham,Tusk jest bardziej zakłamanym człowiekiem.Do pełni władzy brakuje mu jeszcze tylko obsadzenie własnej marionetki.

Gość lady gagita
Radia Maryja nie słucham,Tusk jest bardziej zakłamanym człowiekiem.Do pełni władzy brakuje mu jeszcze tylko obsadzenie własnej marionetki.

Gość kldhfklshfldsf
Tak to sobie tłumacz moherze. Jarek swoją marionetkę stracił.

Gość lady gagita
Czego mam się spodziewać po zwolenniku PO?wiadomo wyzwisk od Moherów,pajaców itd. A niby wykształcona warstwa społeczna na niego głosowała.

Gość lsfhslkfhlkahf
gdyby od kłamstw rzeczywiście rosły nochale to kaczyński przynajmniej tym mógłby się pochwalić :D

Gość kldhfklshfldsf
A czego ja osobiście mam się spodziewać po zwolenniku PiS? Już wiem, że na pewno nie czytania ze zrozumieniem.

Gość LexLuthorr
Banda oszolomow na kafeterii sie zebrala bez ZAdnej ZADNEJ wiedzy o polityce , i obgaduje jak to jest zle jak to onio niczego nie maja , jak to ich dzieci,siostry,ciotki z glodu umieraja a w kraju szerzy sie przestepstwo , jeden kradnie drugi tez. Mam pytanie po jaka cholere glosujecie na tych "oszustow" , skoro tylko kradna?? O ile wiem demokracja kazdemu pozwala dojsc do wladzy. Pytam wiec dlaczego wy tacy madrzy i rozumiejacy problemy kowalskiego obywatele , nie zalozycie wlasnej partii i czegos wkoncu nie zrobicie?? Powiem wam czego. Wysmiano by was , za wasz brak wiedzy, elokwencji , ludzie zjedli by was. Kaczynski jest doktorem nauk prawnych , a wy wyzywacie go od imbecyli!! Nie macie nawet glupiego magistra

Gość kldhfklshfldsf
LexLuthorr - z Bogiem :D

Gość LexLuthorr
No przeciez Polska zmierza w dobrym kierunku.... Nie widzisz tego?? Nie Ty niechcesz tego widziec ... zobacz jak bylo 20 lat temu a jak jest dzis?? Srednie Polskie zarobki to 3100zl . Polskie Pkb osiagnelo 62 % sredniego Unijnego i caly czas pnie sie w gore.

Gość lady gagita
średnie zarobi to 3100zł a pensja minimalna wynosi koło 1100 zł.Masa ludzi zarabia do 1500zł to nie są pieniądze na te czasy.

Gość LexLuthorr
Niewiem kto zarabia 1100 zl chyba kompletny nieudacznik