Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyśiek

imprezki partnera z alkoholem

Polecane posty

Gość Krzyśiek

Jakoś nigdy nie byłem za chodzeniem samemu na imprezy, gdzie się pije alkohol i jest mieszane towarzystwo... Nie wiem z czego to wynika...może już za dużo rzeczy w życiu widziałem...U mnie w związku moja dziewczyna chodzi sama na imprezy, tam zawsze jest alkohol i towarzystwo mieszane. Ja na imprezy nie chodzę, nie odczuwam takiej potrzeby. Poza tym zawsze wychodziłem z założenia, ze mam ją więc nie odczuwałem potrzeby takiego imprezowania. Ona natomiast ma inne podejście do tego. Lubi imprezy, chodzi na nie, gdzie jest mieszane towarzystwo i alkohol...Ona jest młodsza ode mnie. Czasami sobie próbuję tłumaczyć, że może musi się wyszaleć ? sam już nie wiem. Nigdy nie mówiłem jej tego wprost, że mi to przeszkadza, bo wiem że nie mam prawa jej niczego zabraniać. Z racji odległości nie mamy możliwości chodzić razem na imprezy, widujemy się w weekendy. Przekonajcie mnie, że faktycznie nie ma nic złego w tych imprezach...Ja jakoś nigdy takim imprezkom nie ufałem ;/ Jakie macie doświadczenia z tego typu rozrywek? Jak się osoby będące w związku na takich imprezach zachowywały ? Zapraszam do dyskusji...

Ciężka sprawa. W sumie za wiele nie możesz zrobić, ale możesz zaufać, że się dziewczę poprawie zachowuje na tych imprezach.

Mając partnera na imprezy chodzi się z nim, a jeżeli nie ma takiej możliwości to rezygnacja z takich wyjść nie jest przecież niewiadomo jakim poświęceniem. Ja bez Mojego chłopaka nie rusze się na żadną imprezę sama bo źle bym się z tym czuła, no i oczywiście nie chciałabym aby i on chodził beze mnie. Zastanawia mnie jedno. Kiedy Twoja dziewczyna tak imprezuje, skoro spotykacie się w weekendy

Gość ghkfdsa
Nie mozesz pojsc z nia na taka impreze? Przeszkadza Ci to porozmawiaj z nia. Nic dziwnego.

Bez urazy, ale tylko bardzo zakompleksione osoby myślą, że jak ich partner/ka idzie na imprezę to po to, żeby uprawiać seks z kimś innym :O Jest jeszcze opcja, że ocenia się innych po swoich czynach (jak ja idę na imprezę, popiję, to zdradzam, więc inni, w tym mój partner/moja partnerka zapewne tak samo).