Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strawberrylade20

pomocy!!:)

Polecane posty

Gość strawberrylade20

witam ma pytanie a właściwie mały problem,od 21 maja biore tabletki azalia 23 maj współżyłam z moim mężem bez dodatkowego zabezpieczenia,27 maja dostałam miesiączke zrobiłam po tym test wyszedł negtywny, cały czas biore tabletki 6 czerwca znów współzyliśmy fakt tez jest taki iz nie doszło do pełnego stosunku...dzis jest 21 czerwca a ja mam zawroty głowy nudności boje się ze poraz kolejny jestem w ciąży:(czy jest to mozliwe??czy moje samopoczucie to efekt uboczny tabletek??pozdrawiam:)

Gość hdfhgfhgfhzrgrv vvs
nie nie jestes w ciazy to tylko tka na poczatku przy tabletkach si etka czujesz moze ci to przejdzie jesli nie zmienisz na slabsze tabletki tylko skoro zazywasz te tabletki to okres powinnas dostac po 21 tabetkach hmmm

Gość tomatooo
Czy tabletek przypadkiem nie zaczyna sie brak w pierwszy dzień misiączki. Z tego co piszesz...to ty zaczełas pare dni wczesniej....a to chyab błąd.

Gość strawberrylade20
właśnie ale jak sie karmi piersia to okres teoretycznie nie powinien występowac ja go dostalam wiec juz sama nie wiem :(dziekuje za odpowiedzi panu zawsze szczeremu zwłaszcza !!