Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o_kruszynka

fajny tusz do rzęs

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam pytanie, możecie polecić jakiś tusz do rzęs - fajny, najlepiej pogrubiająco-wydłużający. Czekam na info :)

Gość Laaleczka
Od 4 lat używałam 2000 kalorii l'oreal(super wydłużanie,pogrubianie i podkręcanie) ale ostatnio kupiłam masterpiece xl tej samej firmy i też jest super(bardzo dokładnie rozczesuje rzęsy).Nie jestem w stanie stwierdzić który lepszy,oba super.

2000 kalorii to maxfactor a nie l'oreal :P ja po wyprobowaniu wszystkiego co dostepne na rynku uzywam z radoscią magnife eye's z rimmela i bede sie zawsze wykłócać że jest naj naj ;)

Gość Laaleczka
No fakt,pochrzaniło mi się,oczywiście oba są z Maxfactor:D

ech... w pracy siedzę i nie mogłam pisać... A używała któraś Pupa Lash Mascara Energizer albo L'Oreal Volumissime x4??

Gość .kafezdzira.
ja uzywam Bourjois, wydluza i pogrubia, jest bardzo dobry.

Gość Tusz........
ja do tej pory kupowałam drogie, markowe tusze, wkońcu zaczełam testowac te "tańsze" no i fakt trafiłam nie raz na bubel. Ostatnio kupiłam z Eveline Volume Celebrity naprawde suppper. Szczoteczka silikonowa super rozprowadza sie na rzęsach. a cena aż tylko 12zł naprawde polecam :)

ja jestem maniaczką tuszy, ostatnio mnie zachwycił Falsies z Maybelline, ale chciałam czegoś nowego wypróbować... Bourjois ma dobre opinie, a próbowałaś ten Ultra Volume Glamour?

Gość Maniek024
sexy curvers loreala:) super polecam:)

Gość crazy-angel
a ja używam Maybelline the colossal volum express (ten żółty) i jest to najlepszy tusz do rzęs jaki kiedykolwiek miałam a próbowałam już wielu;)

Gość .kafezdzira.
Nie, tego nie uzywalam. Teraz mam Volume Clubbing (intensite maximum), kosztowal chyba cos kolo 50zl w Sephorze.

crazy-angel---zgadzam się w 100% Colossal jest najlepszy, używam go odkąd się pojawił na rynku. Dobry tez jest tusz z Gosh w niebieskiej tubce...

Gość ankieta wyborców
Polecam tusze Sephora. Sa rewelacyjne. Kosztuja okolo 30-40zl ;)

Gość 01mk
bardzo dobry jest volume colagen loreala a najlepszy hypnose lancome- ale drogi (130zł)

hehh.. tyle tego, że kosmos :) ja miałam ostatnio Estee Lauder Sumptuoise i mówiąc szczerze, za taką cenę w życiu - miałam miniaturę z perfumerii. Collosal mi szybko wysechł :( i później kupiłam drugi i był porażką (może przeterminowany?) i się z leksza zraziłam...

a ja używam Maybelline the colossal volum express (ten żółty) i jest to najlepszy tusz do rzęs jaki kiedykolwiek miałam a próbowałam już wielu tak, to prawda, jest najlepszy, ja także go używam i naprawdę polecam. Rzęsy pięknie wyglądają.

Gość ewald
ja uzywalam wszystkich wyzej wymienionych i musze stwierdzic, ze nie dorastaja do piet tuszowi WONDER z Oriflame, wiem o czym mowie, mam juz czwarty i nie mam zamiaru zmieniac. czarny daje efekt doslownie sztucznych rzes, ja uzywam brazowego i rzesy wygladaja cudownie, gesto, a przy tym naturalnie. w promocji kupisz za 17.90 :)

miałam ten Oriflame, fajny był nawet, ale nie mogę czekać tygodnia na przesyłkę lub ew. od konsultantki a w pobliżu nigdzie nie mam sklepu Oriflame, dlatego szukam gdzieś indziej

Gość ewald
no to 2000 calorie :)

Gość jak moge kupić tego
z oriflame ? nie znam zadnej konsultantki

Gość ewald
ja jestem konsultantka ale pewnie musialabys czekac na wysylke, placic wiecej i takie tam. najlpeiej poszukaj go na allegro, wyjdzie na to samo a bedziesz miala pewnosc ze cie nie oszukam :D:D:D

hehehe no coś Ty, nie posądzałabym nikogo o oszukaństwo :P, chciałam zasięgnąć porady i wielkie dzięki za to :)

Gość 01mk
szczerze polecam Ci Lancome HYPNISE, mimo wysokiej ceny wracam do niego kolejny raz, podkłady tej marki też są świetne szczególnie TEINT IDOLE

Mam ładną cerę, nie używam latem podkładu, jedynie na policzki kulki brązujące, podkład to zimą, kiedy trzeba buzię "kołderką" otulić :), ale dzięki

supershock był słaby... a ja wczoraj kupiłam w końcu tusz marki sephora maksymalnie pogrubiający. Świetny - polecam :)

Gość haneczkkaaa
jak dla mnie to maybelline mascara define-a-lash ( zielona taka) jest najlepsza jeszcze sobie wspomagam kępkami rzęs z donegala, wtedy to juz sa naprawde gwiazdorskie rzęsy polecam.