Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaacha

wakacje przedszkolaka....w przedszkolu

Polecane posty

Gość kaaaaaacha

witajcie! niestety nie dostałam urlopu i moje dziecko musi zostac w wakacje w przedszkolu na co dzień chodzi do publicznego, i jak doskonale wiadomo te placówki mają dyżury - dzieci sią przerzucane z jednego miejsca na drugie, a zajecia sa takie same jak w roku szkolnym- zero atrakcji dlatego pomyślałam aby wysłac Antka do prywatnego przedszkola - na wakacje, tak aby spełnił dwa miesiące w jednym mijescu i miał dobrą zabawę.. mozecie mi polecic jakieś fajne przedszkola na Bemowie (tu mieszkam) lub Targoóku (tutaj pracuje) będe wdzięczna!

Gość zoooocha
moja córka będzie częsciowo na wakacje w swoim przedszkolu - Zielonej ciuchci na Bemowie. mają specjalny wakacyjny plan - nie powinno jej się nudzic może to nie wymarzone wakacje, ale zawsze alternatywa do siedzenia w domu przed TV

Gość karooollla
moja córka też zostaje w przedszkolu - niestety publicznym i zapowiada się nieciekawie.. przedszkola mają dyżury więc julka bedzie przechodziła z jednego do drugiego.. a to nie jest chyba rewelacyjne rozwiązanie też myślałam o prywatnym na wakacje mieszkam na Targówku więc jest tam kilka przedszkoli - podjadę i popytam widziałam juz oferte wakacyjna w Ciuchci, zapowiada sie ciekawie w poniedziałek podjade do jeszcze 2-3 przedszkoli i będę decydować co robić