Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaacha

wakacje przedszkolaka....w przedszkolu

Polecane posty

Gość kaaaaaacha

witajcie! niestety nie dostałam urlopu i moje dziecko musi zostac w wakacje w przedszkolu na co dzień chodzi do publicznego, i jak doskonale wiadomo te placówki mają dyżury - dzieci sią przerzucane z jednego miejsca na drugie, a zajecia sa takie same jak w roku szkolnym- zero atrakcji dlatego pomyślałam aby wysłac Antka do prywatnego przedszkola - na wakacje, tak aby spełnił dwa miesiące w jednym mijescu i miał dobrą zabawę.. mozecie mi polecic jakieś fajne przedszkola na Bemowie (tu mieszkam) lub Targoóku (tutaj pracuje) będe wdzięczna!

Gość tuskaaa77
jeżeli chodzi o przedszkole na Targówku, to słyszałam bardzo dobre opinie o dwóch: Zielonej Ciuchci i Bajce jednakże to Ty musisz podjechac, zobaczyc, porozmawiac - liczy sie pierowsze wrazenie z tego co mi mówiła koleżanka, której córka pomyka do Ciuchci, w soboty jest tam zielony domek - zajecia adaptacyjne dla maluchów weź swojego szkraba i niech sam zobaczy czy mu się będzie podobał, jak się będzie bawił ;)

Gość patryckabb
Odświeżajac wątek... My w tym roku z powodu tego ze nasze dziecko od września ma zamiar iśc do przedszkola postanowiliśmy wysłac je na takie wakacyjne zajęcia do przedszkola w Ciuchci Puch Puch http://www.puchpuch.pl/wakacje-w-przedszkolu/wakacje-w-przedszkolu Co ma dzieciak siedziec w domu,albo spędzac czas w piaskownicy jak moze juz zaczac byc wsród swoich równieśników.Takie jest moje zdanie...

Gość beiofj
I znowu bezczelna reklama...

Gość klock_klock
W sumie nie wiedziałam ze prywatne przedszkola maja takie dyzury wakacyjne.Puszczałyscie moze dzieciaki własnie na wakacje do innych przedszkoli niz chodziły Wasze dzieci w ciagu roku ?

Gość renata_jończyk
Spokojnie mozna własnie puścic do takiego przedszkola.Ja w sumie załozyłam osobny topik o Ciuchci Puch Puch,ale widze ze ktoś tu tez posyła tam dziecko.Ja własnie mam zamiar posłac na Zacisze na wakacje do tego przedszkola.To czasami lepiej dla dziecka kiedy zmienia sie otoczenie innych dzieci.

Gość halina098
Renata,a do którego przedszkola Ciuchcia Puch Puch posyłasz swoje dziecko ? W ogole czy maja jakieś przedszkole na Zaciszu ? To dawna Zielona Ciuchcia,tak ?

Gość ammmelka78
Ja teraz zapisałam moją Ole do przedszkola na Targówku. Maja naprawdę bardzo fajny plan na wakacyjne zabawy i organizację czasu. Narazie zapisałam na lipiec bo w sierpniu i tak planujemy urlop. Jak byłam w przedszkolu zapisac córeczke to panie mi powiedziały że mają fajne zajęcia wakacyjne z robotyki i eksperymentów (3 godz. dziennie, 5 dni w tygodniu).

Gość Rrrrrccccccbbbbbbxxxxxxx
A moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola i w wakacje są normalne "nudy" jak w ciągu roku. Jak sie autorko spodziewasz w prywatnym "fajerwerków" to raczej ich nie będzie. Grupy są łączone, bo dużo dzieci wyjeżdza. Normalne zajęcia: rysowanie, zabawy, plac zabaw. Nic szczególnego. Także dla mnie to tylko strata pieniędzy i stres związany ze zmianą środowiska: nowe dzieci, panie, miejsce. A w starym może kilka koleżanek czy kolegów będzie chodzić. Ale to moje zdanie. Moje dziecko nie lubiło w wkacje chodzić do przedszkola.

Gość dominikaa83
Chyba sama zapisze moje dziecko na taki dyżur własnie do takiego przedszkola na Targówku. A o Ciuchci Puch Puch też już słyszałam wiele bardzo pozytywnych opinii, wiec o to przedszkole jestem spokojna.

Gość gość
W tym roku i ja bede musiała skorzystać z takiego wakacyjnego przedszkola. Ale z tego co widze, atrakcji dla dzieci jest bardzo dużo, wiec na pewno nie będą marudzić :)