Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będzie dobrze dla złodziei...

Do wyborców PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość będzie dobrze dla złodziei...

Niech mi tylko któryś wyjedzie w czasie rządów PO z Polski !!! Jeżeli głosujecie na złodziei to siedźcie w Polsce !!! No chyba że jesteście tchurzami !!!

Gość fdklhghahgl
żyłeczka, uważaj na żyłeczkę :D

Gość Prawdziwy chlopak
SPIERDALA* ty komuchu ... Daj mi 1 przyklad na to ze w naszym panstwie zle sie dzieje

Gość znów wam piana cieknie
a co to są tchurze????? :D Zanim zaczniesz wypisywac bzdury spojrz do slownika :O

Gość Prawdziwy chlopak
Pisac ku*wa nie potrafi a za krytyke sie bierze do nauki imbecylu

Lepiej boso wejść w psie gówno Pod sufitem mieć nierówno Pod kościołem być staruszką Ze staruszką dzielić łóżko Mieć skrofuły pod ogonem Alzheimera z Parkinsonem Z krematorium dostać paczkę Nic nie jedząc miewać sraczkę Budzić śmiech wyrazem gęby Stracić na raz wszystkie zęby Lepiej czuć do siebie wstręta Niż mieć z Jarka Kaczyńskiego Prezydenta :classic_cool:

Gość hhjhj
PO to katastrofa!!!!!!!!!! Chca zreformowac banki, oswiate, rzad, wojsko i sluzbe zdrowia!!! Calkowita prywatyzacja!!! Dla nich licza sie tylko ludzie bogaci!!!

Czy Jarus juz przeprosil za PRYWATYZACJE?????? Jak nie to na kolana karle :D

Gość Prawdziwy chlopak
Pamietaj smarku bez szkoly ze pieniadz lepiej czuje sie w rekach prywatnych niz w szponach panstwa , a jak ci sie ku*wa nie podoba to WYPIERDA*aj TO KOREI POLNOCNEJ .

Gość fdklhghahgl
ty tam uważaj, bo Jarek o prywatyzację przegrywa kolejną sprawę :D

Gość hhjhj
po co komoroski chce sprywatyzowac szkoly ???? bo biedakow nie bedzie na nie stac, a debilami sie najlepiej rzadzi!!!! Wszytsko trzeba wg niego sprywtyzowac bo on chuj cal zycie nic nie robil i czeka az ludzie beda na niego zapierdalac!!!!

Gość fdklhghahgl
kretynie nikt niczego nie będzie prywatyzował :D otrzeźwiej :D

Gość teraz ja powiem wam
Tobie mozg to juz Kaczynski sprywatyzowal jak widac :O I nie zapomnij przekazac panu klamcy, ze czekamy na przeprosiny!!!! I niech przestanie sie kompromitowac :O

Gość DLA PO LICZA SIE TYLKO BOGACI

Gość DLA PO LICZA SIE TYLKO BOGACI
KOMOROWSKI TO KURWA JEBANY ZYD, PODPIERDALACZ I ZDRAJCA!!!

Gość glosujcie na żyda
komorowski to żyd zejdzice na ziemie

Gość ciekawe bo podczas
rządów PIS jak do tej pory więcej sprywatyzowano majatku niż za dotychczasowych rzadów PO :P szczerze - nie cierpię jak ktos próbuje mną manipulować - a to włąśnie robi PIS choćby z tymi szpitalami.... jak można wciskać ludziom taki kit - że tu chodzi o płatne leczenie??? przecież wtedy to była prywatyzacja NFZ a nie szpitali!!! Kaczyński i PIS popieraja państwowe szpitale- tonące w długach w których pielęgniary wynoszą materiały sanitarne - a lekarze robia na lewo zabiegi za łapówki na Państwowym sprzęcie i nikt nie jest w stanie tego dopilnować bo nie ma właściciela któremu by bezpośrednio zależało - dyrektor patrzy tylko jakby tu zostać na następną kadencję - czyli nie wyleciec z roboty! TO JEST WASZYM ZADANIEM TAKIE SUPER???

Gość teraz ja powiem wam
Najlepiej porzucac miesem. To wlasnie poziom wyborcow Kaczora :D

Gość teraz ja powiem wam
Ja tam lubie Zydow. Nawet mam kumpla zyda ;)

Gość iouioio
komorowski nie jest taki swiety jak wam sie wydaje, nie lubie kaczora, ale komory to wrecz nie znosze to taki nadęty bufon :D

Gość ullllllllaaaaaaaa
wg to komorowski chce prywatyzacji jakis czas temu PO podało taka ustwe ś.p kaczynskiemu tylko on ja zawetował....

Gość ullllllllaaaaaaaa
jarkowi nie trzeba kasy - nie ma zony ani dzieci nawet prawka nie ma - spokojna glowa ze nie okradnie panstwa :)

Gość jedna sprawaaaaaa
dlaczego komorowski nie oglosil stanu klęski żywiołowej ??? wtedy ci biedni powodzanie dostali by pieniadze z unii a tak ? no bo przeciez wybory i kampania na ktora przeznaczyl ładnych pare milionow złotych... musi zadbac o swoja dupe , ludzie on centralnie olewa biednych ludzi!!!

Gość ciekawe bo podczas
polecam też sobie przejrzeć strukturę wyborców poszczególnych kandydatów to na Kaczyńskiego głosowało najwięcej ludzi z podstawowym wykształceniem! ...aż prawie 25%! sorry dla mnie to jest kandydat sfrustrowanych nierobów po komunie - którzy tylko liczą na odwet na bogatych i że im ktoś DA za darmo! najlepszy przykład! jestem z dolnośląskiego w zeszłym roku korzystałam dofinansowania unijnego - program 6.2 .... na 10 miejsc było 250 podań! powiedziałam o tym projekcie kuzynowi męża - on jest z podkarpackieho - bastionu pis..... jak on składał wniosek to na 30 miejsc -bo przyznali więcej na biedniejszy region i nie mogli uzbierać nawet tych 30 podań! jak dla mnie to tylko o tym świadczy że tam lenie śmierdzące i tyle! chcamiejsc by im tylko za darmo im dawać zapomogi a jak juz trzeba sie wysilić i ruszyć dupę z pod budki z piwem to się nie chce.

Gość teraz ja powiem wam
Kampanie to robil Jarek. Jakos nie widze plakatow Komorowskiego :O

Gość jedna sprawaaaaaa
i myslisz ze za komorowskiego sie to wszytsko poprawi ???

Gość ciekawe bo podczas
przynajmniej nie będzie przeszkadzał.... w sumie tylko rok został do parlamentarnych..... więc rząd i tak niewiele będzie miał czasu na realne rządzenie bez wetującego wszystko prezydenta.... moim zdaniem PO bedzie zależało na utrzymaniu władzy - mówił o tym Tusk rezygnując z kandydowania, że zależy mu na realnej władzy! ...żeby wygrać kolejne wybory będą się musieli starać o społeczne poparcie - mając premiera i prezydenta NIE BĘDZIE WYMÓWEK i możliwości zwalania odpowiedzialności!

Gość co byscie nie wybrali i tak
bedzie zle i tak bedziecie narzekac. taka prawda, prezydent to nie wszytsko trzeba by bylo zmienic rzad a to juz nie jest takie proste....