Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to i ja coś powiem

ŻADNEJ MERYTORYKI. WYBORCY PiS WALĄ SLOGANAMI!

Polecane posty

LUDZIE OPANUJCIE SIĘ! PRZESTAŃCIE MÓWIĆ O KACZYŃSKIM JAK O MĘŻU STANU BO NIM NIE JEST. PRZYPOMNIJCIE SOBIE WSZYSTKIE JEGO KŁAMSTWA (GAFY KOMOROWSKIEGO TO PRZY TYM NIC). PIERWSZE KŁAMSTWO BYŁO JUŻ WTEDY GDY POWIEDZIAŁ, ŻE NIE BĘDZIE PREMIEREM GDY JEGO BRAT JEST PREZYDENTEM. TERAZ ZAGORZAŁY PRZECIWNIK ROZJAN WYSTOSOWUJE DO NICH ORĘDZIE, ŻE NIBY WIELCE SIĘ ZMIENIŁ - NIE WIERZĘ. NAGLE CHCE ŚCISŁEJ WSPÓŁPRACY Z NIEMCAMI, KTÓRYCH NIENAWIDZI - NIE WIERZĘ. TERAZ NAGLE STAŁ SIĘ LEWICOWCEM!!!!!!!!!!!!! ŻEBY TYLKO POZYSKAĆ GŁOSY NAPIERALSKIEGO - BO WYBORACH WSZYSTKIM WAS KOPNIE W DUPĘ. MANIPULUJE LUDŹMI, WMAWIA COŚ CZEGO NIE MA, UŻYWA RELIGII DO CELÓW POLITYCZNYCH (GDZIE RELIGII W OGÓLE NIE POWINNO BYĆ W POLITYCE), MAMI WAS "NASZĄ NAJWAŻNIEJSZĄ POLSKĄ", TYLKO, ŻE JEŚLI TO BĘDZIE TYLKO POLSKA, KTÓRA WYPINA SIĘ NA ŚWIAT TO ZAMIAST IŚĆ DO PRZODU I STAWAĆ SIĘ POTĘGĄ INNE POTĘGI NAS ZJEDZĄ I NA ZAWSZE ZOSTANIEMY ZAŚCIANKOWYM KRAJEM, GDZIE LUDZIE DUŻO PIJĄ I KRADNĄ SAMOCHODY. NIKT NIE JEST IDEALNY - KOMOROWSKI TAKŻE NIE, MOŻE NIE JEST WYRAZISTY, MOŻE POPEŁNIA GAFY, ALE... OD RZĄDZENIA JEST RZĄD! PREZYDENT NIECH SOBIE BĘDZIE CICHY I BEZAFEROWY. O KOMOROWSKIM JAKO MARSZAŁKU SEJMU NIGDY NIE BYŁO SŁYCHAĆ NIC ZŁEGO - CO JEST BARDZO NIEDZISIEJSZE WŚRÓD POLITYKÓW. MAM DOŚĆ WYWYŻSZANIA KACZYŃSKIEGO JAKI TO ON DOBRY ITD. JABY BYŁ TAKI DOBRY I ZA JEGO RZĄDÓW ŻYŁO SIĘ WAM DOBRZE TO NIE PRZEGRAŁBY Z KRETESEM WE WCZEŚNIEJSZYCH WYBORACH - O KTÓRYCH ZRESZTĄ ZADECYDOWAŁO REFERENDUM!!!!!!!!!!!!!!!!! MYŚLCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA CHCĘ POLSKI NOWOCZESNEJ A NIE KLERYKALNEJ, JEŚLI PRYWATYZACJA POZWOLI PODNIEŚĆ POZIOM OPIEKI ZDROWOTNEJ, OBSŁUGI W URZĘDACH ITD. TO NIECH PRYWATYZUJĄ (I TAK 51% ZOSTAJE W RĘKACH POLSKI) - JAK BĘDĄ MIEĆ KIEDYŚ KASĘ TO ODKUPIĄ, JAKI PROBLEM? NIE WSPÓŁPRACUJĄC ZE ŚWIATEM, ROSJĄ, NIEMCAMI, AMERYKĄ NIE DOJDZIEMY NIGDZIE!!!! I PODOBA MI SIĘ TO, ŻE KOMOROWSKI NIE ZA WSZELKĄ CENĘ CHCE WIZ DLA POLSKI - DOŚĆ OŚMIESZANIA SIĘ. A WŁAŚNIE - CZY WY ZDAJECIE SOBIE SPRAWĘ Z TEGO JAK BĘDĄ SIĘ Z NAS ŚMIALI JAK ŚWIAT ZOBACZY PREZYDENTA POLSKI... KTÓRY UMARŁ :O

Gość nie wytrzymuje z tym PiSuarem
No a do tego Kaczyńskiego elektorat to w większości ludzie starsi, za wiele inteligencji to go nie popiera. Więc o czym to świadczy? Ja niechcę żeby o mojej przyszłośći decydowały babcie :o

Gość ankieta wyborców
Wypraszam sobie. Moja babcia glosuje na Bronka :P🖐️ Pamietam jak Lechu zostal prezydentem i pamietam lzy w jej oczach. Niecodzienny widok ;)

Gość margarittttaa
spierdalaj :O

Gość ankieta wyborców
Na forum raczej nikogo nie przekonasz ;) Ale jezeli Twoja babka jest inteligentna to sprobuj przekonac ja. Zawsze to jeden glos wiecej ;)

Gość ankieta wyborców
Zobacz wyzej. Oni jedynie miesem potrafia rzucac ;)

Gość gdfgdg
o kurrwa :D kolejna co się wypowaida a ma znikome pojęcie o tym. podobnie pewnie gadałaś po katastrofie w smolensku, gdy jeździ kubica albo jak małysz skacze. oczywiście, w tv coś powiedzą, ty przekręcisz i wiesz lepiej :D i to podsumowanie chyba jest najzabawniejsze :D będą się smiali... póki co śmieją się bo wysyłamy wykształconych ludzi za granicę, którzy okazują sie być nieudacznikami. prezydenta nie wybiera się tylko by nas reprezentował w amerykańskich sitcomach :o

No to wkońcu jaki "pan" taki "kram" na który najchętniej nasram. To tak napisałam, bo PiSowcy inaczej nie zrozumieją - musi być jakaś obelga. Pseudokatolicy, popaprańce, Rydzykowskie złodzieje.

Gość wiecie że...
Rysiek i Maciuś z Klanu głosują na Bronka ?

"prezydenta nie wybiera się tylko by nas reprezentował w amerykańskich sitcomach " No nie tylko, dlatego zagłosuję na Komorowskiego :D Jarek nawet do tego "tylko" się nie nadaje.