Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennooka_

Pomóżcie mi przetłumaczyć sen

Polecane posty

Gość sennooka_

Śniło mi się, że siedziałam z siostrą w kuchni przy stole, piłyśmy kawę i miałyśmy ochotę na ''coś słodkiego". Przeszukałyśmy szafki kuchenne, ona znalazła jakieś batoniki a ja takie malutkie ciasteczka czekoladowe w kartonowym opakowaniu. Jadłam je, moczyłam w kawie i w pewnym momencie na mojej ręce pojawił się taki jakby mol - tylko wyglądał inaczej niż "normalne" był czarny, obrzydliwy, miał chitynowy pancerz. Zrobiło mi się niedobrze, zaczęłam pluć tymi ciastkami, później wysypałam je do zlewu, zlałam wodą i tych moli było kilka. Leżały martwe na dnie zlew. Później śniło mi się, że byłam w jakimś "przemysłowym", zniszczonym budynku. Razem z tłumem biegłam w kierunku windy, udało mi się do niej wejść, ale jakiś chłopak zaczął mnie i innych wypychać. Skończyło się na tym, że on i moja przyjaciółka jako jedyni zostali w tej windzie i pojechali w górę. Byłam przerażona, bo wiedziałam, że on chce jej zrobić krzywdę. Proszę o pomoc i brak żartów.

Gość sennooka_
up

Powinnas bardzo uwazac na siebie. Ja bym sie pewnie zaczela bac jazdy winda. Mnie sie dzis snilo cos znacznie goreszgo...(moi rodzice umierali na raka..widzialam to)

Gość może to tak
ciasto-przyjemność,pozytywne emocje insekty-utrapienia,kłopoty,napięcie nerwowe winda-gwałtowne zmiany poziomu świadomości,nastroju,stanu emocjonalnego (wg.sennika)

Gość sennooka_
aha i śniło mi się że wąchałam swoją srakę, ale jak sie obudziąłm rano i stanęłam przed lustrem to zobaczyłam ze czubek nosa mam ubrudzony kupą, może to jednak nie był sen

Gość hyffd
w senniku pisze tak.masz wrogów, którzy pragną twego niepowodzenia i utraty dobrego imienia.

Gość może to tak
Nietuzinkowa-czyjaś śmierć we śnie oznacza długie życie tej osoby.

Gość sennooka_
dzięki za pomoc. A podszyw co najmniej marny :-o

winda oznacza, że wszystko zależy od ciebie, twoje dalsze plany, życie, wszystko w twoich rękach czyli jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. reszty snów nie znam na pamięć. z resztą co sennik to inne tłumaczenie więc nie wiem czy warto w to wierzyć. może po prostu warto znaleźć dobry sennik.