Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie jedzic ciagel

czy wsiedlibyscie za kierownice nie umiejąc jezdzic ale majac prawko?

Polecane posty

Weź kogoś, kto jeździ samochodem i sobie pojeździj z nim. Wystarczy trochę wprawy. Zresztą kurs nie wiele cię uczy, bo wszystkiego nauczysz się dopiero mając swój samochód. :)

Gość kostka kolorowa
Lo matkp to jaki masz samochod ze nie wiesz jak swiatla z wycieraczkami wlaczyc?? wez wpisz w google czy cos model swojego auta i napewno znajdziesz jak sie wlacza. a co do policji to juz w ogole nawet tak nie mysl, jestes poczatkujaca, abo nie jezdzisz czesto a po to jedziesz zeby wprawe zlapac i juz, a nawet jak beda cos pytali,. ale nie spotkalam sie zeby o takie rzeczy wypytywali to mow- stresuje sie teraz i mam pusto w glowie.. czy cos;) sciemniaj :D :D

Gość tryku
nie panikuj, tez jak wsiadłam do samochodu musiałam zobaczyc co i jak. No ojciec chyba Ci powie? I to co dziewczyny piszą!!! Nie przejmowac sie innymi. Co z tego, ze zatrąbi? albo, ze samochód zgaśnie? Nie panikuj, odpal i jedz dalej. Nie przejmuj się, ze ktos zatrąbi, on tez kiedyś się uczył:)

Gość kostka kolorowa
ja juz spadam bo male sie obudzilo i czas isc, a Ty chyba za duzo tv ogladasz ;)) Glowa do gory, bierz zycie jakie jest :)!!!

Gość ike 1976
A ja chciałąbym miec Twoje problemy :) Jutro zdaję egzamin i nie wiem czy za miesiąc znów nie bede to juz drugi raz A tak bym chciała zdac i jechac na wakacje juz swoim autem nNie stresuje sie specjalnie ale wiem ze małe mam szanse Srodek tygodnia godziny szczytu zakorkowana Warszawa i ja w egzaminacyjnej L ce zdana na łaske obcego faceta który na codzien jezdzi pewnie gorzej niz ja ;) Nie bój sie tylko do auta , swiatełka , bieg i w drogę :D

Gość elfebetkaa
To co niektórzy tu piszecie to szczyt! Jedna z was pisała tutaj że nie zdała testów a za drugim razem dała łapówkę żeby zdac. Co z ciebie musi byc za tuman?? Czy aż tak ciężko jest nauczyc się testów?? Czy aż tak trudno nauczyc się porządnie jezdzic?? Ja zdałam prawko za pierwszym, testy 0 błędów. Jak ty dziewczyno chciałaś zdac prawko nie umiejąc testów?? To znaczy że nie znasz się na przepisach!! A potem się dziwią że tyle wypadków, albo ze wyjedzie na droge taka blondyna i jechac nie potrafi przepisowo

Gość elfebetkaa
w ogóle co to za temat???? Jak można miec prawko nie umiejąc jezdzic??? :O:O:O

Gość milion mysli w głowie
ja mam prawko od roku. Po zdaniu bardzo mało jeździłam ale nie tak dawno sytuacja mnie do tego zmusiła. Na początku jeździłam z kolegą i teraz sobie śmigam i się już nie boje bo nie ma czego :)