Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o szybką odpowiedź

Relacje z kuzynem

Polecane posty

Mam pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi. Czy moje relacje mogą być bardziej zaawansowane z kuzynem, jeżeli moja babcia i jego dziadek są rodzeństwem? Proszę o odp.

Gość coffeeblack
Nie.

Gość totak
Wg prawa możesz zwiążać się z kuzynem Prawnie nie są tylko dopuszczalne związki z krewnymi pierwszej linii tj. między dziećmi a rodzicami, dziadkami lub wnukami czy rodzeństwem.

Gość walnietybejsbolem
tak, ale tylko oralnie i analnie co by dzieci nie bylo :P

Ja się pytam poważnie. Bo to jest kuzynostwo drugiej lini, tak? Podobno bardziej się bronią przed łączeniem się w pary tych trzecich lini. Bo genetycy doszli do takich wniosków.

Gość coffeeblack
Przykro mi bardzo, ale można dopiero od piątej linii.

poważnie odpowiadam, relacje pomiędzy Tobą a kuzynem mogą być jak najbardziej zaawansowane.

Jesteś tego pewny? Zastanawiałam się ostatnio nad moralnością takiego czynu (czyli seksem z takim kuzynem) i doszłam do wniosku, że raz się żyje ale moja psychika jest tak zjechana, że...

Gość totak
Jeżeli chodzi o kościół to zabrania takich związków, ale prawnie możesz z kuzynem być bo to nie pokrewieństwo pierwszej linii (wstępni i zstępni)

Nie chodziło mi raczej o ślub, ale bardziej zaawansowane relacje (tymczasowe) czy jest to wg was bardzo chore i złe?

Gość coffeeblack
Ale gdybyście w przyszłości wziąć ślub kościelny to no way. Prawo kanoniczne zabrania. A na kocią łapę to możesz sobie z każdym. Jak rodzina was nie potępi. I w ogóle powodzenia życzę.

Skąd tyle złośliwości w Twojej wypowiedzi? Pytałam czysto teoretycznie. Po prostu wczoraj spotkałam się z kuzynem i odniosłam wrażenie, że oboje chcieliśmy odlecieć. Tak więc myślę teraz o tym. Czy to nienormalne? Ale potępiaj mnie jak tam sobie chcesz...

Gość szamaństwo precz
a kto by się tam przejmował jakimś zatęchłym średniowiecznym kosciołem i tymi szamanami pedofilskimi,ahahahaahah

A jeżeli ktoś jest nie wierzący? Lubię ironię, ale bez przesady;)

Gość coffeeblack
Hej, to było do mnie? Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam. W mojej wypowiedzi nie było cienia ironii. Z tym, że wiem jakie są polskie realia. Jak się rodzina dowie to jak zareaguje. Sama jestem niewierząca, więc wisi mi to. Naprawdę nie miałam nic złego na myśli. Błędnie odczytaliście moją wypowiedź. Pozdrówki i naprawdę szczerze życzę powodzenia i miłej zabawy :):):)