Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____IZA______

kocham go, on wyjeżdża na dłużej... czy mu powiedzieć??

Polecane posty

Gość _____IZA______

Pytanie proste, ale sytuacja patowa. Czy mu powiedzieć, czy chować to w sobie tak długo, aż przejdzie po prostu... Hmmm, jeśli się dowie, zmrozi go, to na pewno, ale domyślam się też, że kontakt między nami może się skończyć i to na dobre. Aż mnie roznosi!!! Nie mam pojęcia już, co zrobić...

Ja bym się odważyła i powiedziała Lepiej żałowac, że coś się zrobiło, niż później żałowac, że tego się nie zrobiło!!

Gość _____IZA______
Naprawdę tak uważasz? waham się bardzo, ale wiem, co podpowiada mi moje durnowate serce... chyba masz rację...

Postaw wszystko na jedną kartę!! Jak wyjedzie i nic nie powiesz to serce ci pęknie że tego nie zrobiłaś a tak będziesz wiedziec na czym stoisz!! Jak się wstydzisz w oczy zrób to telefonicznie...

Gość _____IZA______
Widzę się z nim dziś wieczorem... Pojutrze pakuje walizki i jedzie. Umieram tu ze smutku, ale oczywiście robię dobrą minę do złej gry. A co, jeśli po tym moim 'wylaniu się uczuć' zerwie ze mną kontakt ? Ale na litość, jestesmy dorosłymi ludźmi! Czuje się, jakbym grała w kiepskiej telenoweli... ;(

A czemu miał by zrywac z tobą kontakt > jesteście dorosłymi ludźmi... Najwyżej ci powie że jesteś jego najlepszą kumpela i tak niech zostanie. Ja miałam zaś sytuację na odwrót On mnie Kochał do szaleństw ja go nie... Przyjaźniliśmy się ... Powiedz...3mam kciuki że ci się uda zebrac swą odwagę ;)

Gość _____IZA______
I pewnie się poryczę w trakcie, bo nie potrafię trzymać takich emocji na wodzy... Ale już czas, faktycznie...

Gość 01mk
powiedz. powodzenia!

Gość _____IZA______
NIGDY tego nie mówiłam mężczyźnie... Kosmos jakiś! Ale jemu się należy. tylko tak panicznie boję się reakcji (mam wizję, że skacze przez płot w popłochu, zostawia mnie samą i ucieka, aż się kurzy;) Zobaczymy, jak się dziś rozmowa potoczy.

Gość _____IZA______
To będzie dopiero! ;D

Gość vi_
powiedz mu, powiedz - nic nie tracisz. Nawet jesli boisz sie kompromitacji - co on powie, co pomyśli, jak będą wyglądały wasze kontakty, bo przecież nastepnego dnia jedzie i z głowy :) Masz super komfortową sytuację - DO DZIEŁA

Gość _____IZA______
Czasem jest platonicznie, nie każda telenowela ma happy end ;) U mnie chyba właśnie tak jest, ale to nieważne, bo faktycznie, on jedzie, a mnie po prostu będzie lżej. Wraca we wrześniu. Ciekawe, jak to będzie...