Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

B-)

KTO Z WAS mial romans/byl w zwiazku z dojrzalym,starszym,zonatym,dzieciatym mezc

Polecane posty

zyna i bylo to cos wiecej niz tylko seks?

Gość ciaj
ja - ale nie bede o tym opowiadac :P

Gość ciaj
bo to nie temat na forum, nie chce czytac tutaj od obcych g... wiedzących ludzi ze jestem naiwna/glupia/podla itd :P

ja tak nie powiem a z glupota i chamstwem nie wygrasz,mozesz to tlyko ignorowac :-) opowiedz cos o tym

Gość ciaj
tutaj nie jak Cie cos ciekawi to napisz na maila chaje@wp.pl

Gość jaaa tez
ale nie było seksu, tylko uczucie zaurocznie, milosć czy jak tam chcecie.Miał żonę i dziecko

wow, tylko uczucie :) romantycznie :-) opowiedz cos wiecej

upp,no wypowiedzcie sie,bo chce wiedziec, czy warto

Gość lalalalalallallalalapo
o sobie k u r e w k i widze topik założyly. zaraz beda pisac ze ludzie moga sobie gadac o nich co chca a one i tak maja to w dupie, ale to gowno prawda, bo suczki jestescie wlasnie kurewkami

Gość a po co coś więcej
seks jest super i nie masz żadnych zobowiązań a i prezenty dostajesz raz po raz :D

Gość effficzkaa
seks z żonatym i starszym facetem smaki=uje cudownie są tacy czuli i uważający traktują cię jak damę, zapraszają do drogich lokali i luksusowych hoteli no bajka :):):)

" a po co coś więcej seks jest super i nie masz żadnych zobowiązań a i prezenty dostajesz raz po raz " Coś w stylu sponsoringu, nie dzięki 🖐️ BABINKTON - dlaczego zmarnowaliscie? na pewno bylo wiele pieknych chwi, ktore na marne nie poszly ❤️

Owszem, były piękne chwile, do dziś jesteśmy przyjaciółmi :) Ale: - kobieta się starzeje, chce mieć męża i dzieci, a ten pan już ma swoją rodzinę i na ogół jest niechętny do zaczynania wszystkiego od początku - co to za związek, skoro będziesz spędzać sama większość dni, wszystkie święta? - no i kwestia indywidualnej wrażliwości - jak się będziesz z tym czuła, że na niego w domu czeka inna kobieta, może i wredna, jak on ją zapewne opisuje, ale może i kochająca i ufna? A dzieci?

no tak.. ale moze warto sie poswiecic.. dla tych chwil.. w zyciu piekne sa tylko chwile.. opiszcie, jak zyjecie,jak zaczela sie wasza znajomosc i ile lat was dzieli?

Poznaliśmy się na wycieczce, różnica wieku wynosiła 19 lat. Znajomość była trudna, bo ja płakałam, że ciągle jestem sama, że on nie może się zdecydować na rozwód... Teraz wiem, że gdyby zostawił żonę i dzieci, to przestałabym go szanować :O On chciał od nich odejść, ale bał się, że straci wszystkich bliskich , a ja pewnie i tak niedługo znudzę się takim "starcem" :D No i po latach takiej szarpaniny rozstaliśmy się, ja obecnie jestem szczęśliwą mężatką, on żyje ze swoim wyborem, nie jest szczęśliwy. Spotykamy się czasami po kumpelsku.

to dobrze, ze zrezygnowalas, gdy nie bylo jeszcze za pozno i ulozylas sobie zycie z kims innym, kogo masz przy sobie.. ale taka milosc,namietnosc ze starszym facetem.. gdy teraz o tym mysle,to.. :-)

Gość tttiu
mam dzieci ,przezylam kiedys romans z facetem ,ktoremu powiedzialam ze jestem panna heh,potem poznalam kogos kto tez mial dziecko i byloby ok gdyby nie fakt ze byl za niski

Gość julka kulka
ja ale bylo minelo:)

E, liczyłam na rozbudowane wypowiedzi.. opiszcie jak to było, no mówcie!

Gość nie jestm lalunią
Ja się spotykałam nieświadomie z żonatym i dzieciatym facetem. Nie było seksu, lecz traktowałam to jak początek związku. Jak się dowiedziałam o jego skrywanej tajemnicy to definitywnie zerwałam znajomość.

B-) ile Ty masz lat? z 16? :O sorry ale zachowujesz sie jak kretynka... nie masz pojecia czym sie jarasz, co Ci tak imponuje?! to, z czego tak usilnie starasz sie zrobic sensacje to wielki dramat, to sprawa przez którą niejednej zawalił sie na głowe cały świat a Ty gadasz o tym jak podniecona wiewiórka o orzechu :O daj se luz

po co tu w ogole wchodzisz? ja tylko pytam, lepszy taki topik niz ''xyz jets najpiekniejsza na kafe''. Nie masz nic do powiedzenia w temacie to wypad. a to moja wina ze komus sie swiat zawalil? robisz tragedie z tego ze dziewczyna swiadomie byla w zwiazku ze starszym facetem? dziewczyno daj mi spokoj poszla stad🖐️