Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martamarta123

idealny obwód ud.

Polecane posty

Witam. Mam 173 wzrostu, moja waga to 61kg. Mam wymiary biust 86 biodra 92 talia 68. Strasznie denerwują mnie moje uda ( mam 57cm w obwodzie ). Jaki obwód byłby idealny? Dodam, że zaczęłam ćwiczyć od dzisiaj, znalazłam świetne ćwiczenia :))

Gość sylvina
Przy taki wzroście masz idealne uda. Kobiece są i tyle i daj sobie spokój z wyszczuplaniem ich. Popracuj nad mięśniami i będą jeszcze bardziej sexy.

Gość PannaeMCe
Hmm wiesz co ja mam 159 cm wzrostu. Teraz mam w udzie ok. 53... za idealny uważałam obwód 45 ... No, ale ja jestem niska, mam krótkie nogi, wąskie biodra więc wiesz :/ u mnie 50 juz wygląda grubo...

myślałam żeby zacząć biegać lub pływać, choć byłabym bardziej skłonna przy pływaniu. Jestem przekonana, że wyrzeźbiłoby mi dolną partię ciała. tutaj mam kłopot, gdyż zbliżają się wakacje, a raczej opalanie się i woda na basenie nie idą ze sobą w parze.. a może znacie jeszcze jakieś kremy ujędrniające, wyszczuplające, które dają jakieś efekty?

Gość asiunka4444
ale to w najgrubszym miejscu tyle masz??

pływanie może sprawić też że będziesz mieć bardziej umięśnione ramiona co może ci nie pasować

Gość asiunka4444
to według mnie masz mało bardzo. Ja mam 170cm i w najgrubszym miejscu, u góry mam 55,5cm i chciałabym mieć więcej!

tak wiem wiem, ale ze względu na moje lekkie krzywienie się na lewą stronę jestem bardziej skłonna ku temu :) asiunka, wątpię żeby było to bardzo mało :) widzę, że są nieproporcjonalne do łydek :) mogę Ci trochę oddać :D

Gość asiunka4444
ja mam od zawsze schiza że jestem za chuda... i chyba tylko ja tak myślę :P ale chciałabym mieć troszkę więcej. Z tego co widzę to masz takie wymiary jak ja, tyle że ja mam więcej w talii o 3 cm ;) a ile masz w łydce, tak z ciekawości?

Gość asiunka4444
hah, to tyle co ja :P

Gość asiunka4444
zacznij robić przysiady ;)

Gość asiunka4444
masakra, mi wszędzie wyszło za duzo xD

Gość asiunka4444
nawet nogi mam o 3cm za krótkie :P

Gość grgrrui
też tyle miałam w obwodzie uda, a jestem od ciebie wyższa. teraz mam 50 cm . jeżeli uda są nieproporcjonalne do reszty, a warstwa tłuszczu jest zbyt gruba, to powinnas nad nimi popracować

Gość asiunka4444
autorko, a mogę jeszcze zapytać o Twoje wymiary rąk? wiem,że to bardzo głupio brzmi,ale czysta ciekawość. Bo widzę,że jesteś do mnie bardzo podobna, więc może to JA akurat przesadzam. Wybacz, jeśli Cię tym wkurzyłam ;)

Gość asiunka4444
wiesz, mi niby ludzie gadają,że normalnie wyglądam,ale ja bym chciała mieć parę kg więcej ;)